Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
vladut mateianu
- veteran
-
@friday
Pescuitul la boilies il incepi de obicei cu ready-made-uri. Dar cand prinzi gustul pescuitului la bile, vei simti nevoia sa accezi la o treapta superioara : fabricarea propriilor bile !

Si apoi vor urma si adevaratele satisfactii...cel putin asa am patit eu !

-
danicristi_79
- senior member
vladut mateianu scrie:@friday
Pescuitul la boilies il incepi de obicei cu ready-made-uri. Dar cand prinzi gustul pescuitului la bile, vei simti nevoia sa accezi la o treapta superioara : fabricarea propriilor bile !

Si apoi vor urma si adevaratele satisfactii...cel putin asa am patit eu !

Totusi , cum le putem "up-grada" Vladut? Spre exemplu daca merg pe S&O , Solar sau SBS.....ce-mi recomanzi?
-
vladut mateianu
- veteran
-
Dipuirea cu un amestec nutritiv bazat pe CSL, Atract, Betaina si eventual aroma.....
PS Solubilele tinute in acest timp, vor avea timp de descompunere mai mic !!!!!!!

-
cornelserbu
- senior member
Am stat mai demult, la un concurs langa tipul care da sfaturi mai sus

si langa partenerul lui Andrei Vladeanu. Eu foloseam niste ready made-uri renumite (bfm somon caviar & black paper) dipuite cat se poate de bine...am prins destul de bine, dar m-au exterminat. Dupa un an am cazut iar unii langa altii...nada era cam aceeasi...m-au batutu, dar la mustata...trageti voi concluziile.
-
danicristi_79
- senior member
vladut mateianu scrie:Dipuirea cu un amestec nutritiv bazat pe CSL, Atract, Betaina si eventual aroma.....
PS Solubilele tinute in acest timp, vor avea timp de descompunere mai mic !!!!!!!

Tinute in dip cat timp

-
danicristi_79
- senior member
cornelserbu scrie:Am stat mai demult, la un concurs langa tipul care da sfaturi mai sus

si langa partenerul lui Andrei Vladeanu. Eu foloseam niste ready made-uri renumite (bfm somon caviar & black paper) dipuite cat se poate de bine...am prins destul de bine, dar m-au exterminat. Dupa un an am cazut iar unii langa altii...nada era cam aceeasi...m-au batutu, dar la mustata...trageti voi concluziile.
Haideti...povestiti-ne si noua.

-
Vizitator
Clar nu ai mai pescuit cu BFM-uri.
-
danr
- Site Admin
-------------------
-
florioro
- veteran
-
cornelserbu scrie:Am stat mai demult, la un concurs langa tipul care da sfaturi mai sus

Sa intelegem ca a doua oara nu le-ai mai dipuit asa mult sau locul era mai bun decat prima oara?