lacuri langa cluj
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
buna voicu.
ma ajuti te rog cu numarul de telefon al administratorului de la catina. as dori sa fac o partida de pescuit saptamana asta acolo si mi-ar trbui mai multe informatii.
a fost careva anul acesta la catina? daca da, a intrat crapul?
mersi mult
ma ajuti te rog cu numarul de telefon al administratorului de la catina. as dori sa fac o partida de pescuit saptamana asta acolo si mi-ar trbui mai multe informatii.
mersi mult
everything i learned in life, i learned from fishing
Raducu,te schimb eu pe 17.Poate amani si tu cu o zi ; mergem impreuna si stam 2 zile.Ce parere ai?raducu scrie:Ar fi bine ca atunci duminica pe 16 sunt acolo . Poate veniti si voi.laurkro scrie:La Brateni parca din 15 se da drumul la pescuit.
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
Ai MP.mircea2007 scrie:buna voicu.
mersi mult
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu...
pentru raducu
pe suatu taxa e 30 de lei pe zi,e administrata de dl pitigoi,dar din cate am inteles eu anul asta vrea sa preda
am pescuit pe partea cealalta,pe prima limba de pamant...
am pescuit pe partea cealalta,pe prima limba de pamant...
Prietene,bunavointa este,dar... nu pot face publice niste numere de telefon fara acceptul persoanei in cauza.Respecte.AHOO scrie:Ce inseamna mp ?????????????? idiotii {oameni cu idei ] au inventat tel. mobile , mesaria pe net etc. daca aveti ceva de impatasit si bunavointa puneti pe forum ce tot atata mergi pe privat
-
- member
Mircea,poti incerca pe Filea.Anul trecut pe vremea asta se prindea crap.Am sa-ti trimit un nr.de telefon,iei legatura cu persoana respectiva si asteptam cu nerabdare sa ne comunici si noua conditiile de taxare,pescuit etc.Ai nr.pe MP.mircea2007 scrie:de ciurila mai stie cineva ceva (s-a prins ceva anul asta). am si eu cateva zile libere saptamana asta si mi-as incerca norocul....da inca nu stiu unde![]()
ma poate ajuta cineva cu informatii?
Fir Intins!!!
-
- member
acuma am vorbit la ciurila. in weekend nu s-a luat crap. pe filea nu se pescuieste. dar am inteles de la dl. Copil, ca intentioneaza sa amenajeze un lac in regim c&r incepand din aprilie (sper din tot sufletul sa nu fie o gluma de 1 aprilie). taxa pe ciurila este momentan 30 Ron.
Fir Intins!!!
Fir Intins!!!
everything i learned in life, i learned from fishing