Firme curierat rapid

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

vladut mateianu
veteran

Firme curierat rapid

Mesaj de vladut mateianu » 21 Mar 2008 22:23

Am o intrebare ptr cei care comanda on-line ! care este cea mai serioasa si ieftina firma de curierat rapid cu care ati lucrat ?
Ma intereseaza, deoarece sunt in cautarea unei firme cu care sa colaboram....
Multumesc.

radu35
member

Mesaj de radu35 » 21 Mar 2008 22:30

e voie sa dam astfel de nume?Chiar am ceva experienta cu firmele de curierat si chiar m-am mirat ca unele magazine on line folosesc servicii de curierat cam scumpe.......dar e drept,nu ei platesc si atunci.......va v-oi recomanda pe pm citeva!

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 22 Mar 2008 09:52

Salut Vladutz ,

la mine la firma primesc de obicei de la Curiero , aici sunt destul de seriosi baietii si ma inteleg bine cu ei , nu mi se par scumpi .Cu Cargus am avut destule experiente neplacute si nu sunt innebunit nici dupa Fun Curier , astia doi sunt destul de aglomerati si o cam dau in bara uneori.
Powered by two rods

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 22 Mar 2008 10:03

Cargus - testat in Constanta, Turda, Sinaia, Cheia (Ploiesti de fapt). Asta din punct de vedere al promptitudinii onorarii comenzii (ridicare-livrare). Nu stiu ce politica au vis-a-vis de ramburs.
Anul trecut, Curiero mi-a plimbat 2 zile pachetul prin oras. Daca nu dadeam EU telefon (puteau sa dea ei, aveau nr meu de tel pe pachet si pe chitanta) mi-l mai plimbau sa-i arate orasul :evil:
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 22 Mar 2008 10:40

:lol: :lol: :lol:

Nasol Vali , poate ii placea pachetului orasul . Eu asa am patit cu cei de la Cargus . Diferenta cred ca o fac tot angajatii din diferite zone .
Powered by two rods

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 22 Mar 2008 11:09

Fun curier,dar au niste preturi de dai pe spate :evil:

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 22 Mar 2008 11:28

Vladut,pt.noi,cei mai vechi de pe forum,pe care ne stie lumea si nu ne-am face de ##### pt.nimic in lume,ai putea sa ne dai un nr.de cont in care sa-ti punem banii pt. o eventuala comanda inaintea sau dupa sosirea coletului. :-) Eu unul a-s avea incredere sa trimit banii pt. comanda si inainte de sosirea coletului pt. ca sunt convins ca nici un magazin serios din tara asta nu s-ar face de ##### pt. cateva sute sau mi de lei.In acest fel la curierat am platii doar taxa de transport.Eu cumpar de la un magazin din Satul Mare,doar in acest fel.Oamenii ma cunosc doar de pe net si le pun banii in cont imediat dupa ce primesc coletul.Am facut comenzi serioase si pt. mine si pt.prieteni si nici o data nu am platit mai mult de 22 lei curieratul.

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 22 Mar 2008 11:38

Tilea Gabriel scrie:Diferenta cred ca o fac tot angajatii din diferite zone .
Si eu crd la fel.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

mario_kempes10
senior member

Firme curierat rapid.

Mesaj de mario_kempes10 » 22 Mar 2008 11:46

Sunt din orasul Otelu Rosu,jud.Caras Severin si la o comanda de la Senzor in valoare de 461 lei,greutate aprox.5 kg.am platit transportul 121,92 lei,la firma de curierat TCE.Acum va las pe voi sa spuneti daca e mult sau e putin.Pentru mine este foarte mult tinind cont ca la alte firme de curierat repectiv Fan Courier,cu care am cooperat mai mult,nu am platit mai mult de 20 lei.
Aceasta problema a mea am discutat-o personal cu Vladut si am rezolvat-o si pe aceasta cale tin sa-i multumesc pentru intelegerea si cooperarea de care a dat dovada si oricare dintre voi aveti o problema la Senzor,apelati cu cea mai mare incredere la oricare dintre baietii din echipa Senzor si sunt sigur ca o sa aveti intelegere.
Va doresc tuturor fire intinse si preturi mici la curier!

vladut mateianu
veteran

Mesaj de vladut mateianu » 22 Mar 2008 15:07

Multumesc ptr sugestii, o sa tin cont de ele ! O sa incerc si cum zice Dan ! ;-)

Scrie răspuns