Senzatii tari...RECORD Personal

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Nutza Pedros

Senzatii tari...RECORD Personal

Mesaj de Nutza Pedros » 15 Iul 2004 10:17

Astazi 15.7.2004 am prins pe balta Gogosari 1(la plopi-asa se mai numeste) un record personal de 11 kg(cteno),si un crap de 4,5 kg.Drilul cu tenul a durat timp de 30 min.(daca nu mai mult ;mia incurcat 2 lansete a fost un adversar redutabil)-a fost prins la ora 8 dimineata(acum este ora 11 cand scriu acest mesaj);crapul a fost prins la 2:30 noaptea si drilul a durata 40 min.(a durat asa mult pentru ca nu aveam proiectorul pus si apa la mal era prea mica si a trebuit sa intre taicameu pana la 10 m in larg cu lanterna).Ambi pesti a fost la 4 boabe in lapte(am dat si la boiles si am scapat unul la el),le-am plantat.Crapul a fost eliberat(dupa multe certuri cu taicameu),iar tenul din pacate nu a avut aceiasi soarta el fiind adus acasa.Nu aveam camera de filmat la mine si taicameu a zis ca nu il elibereaza pana nu il filmeaza,si am plecat repede acasa(ca sa nu moara) si l-am filmat(ca sa se dea mare taicameu,desi eu l-am prins)acum sunt dupa 3 de la captura si inca mai tremur...

Gabi A
junior member

Mesaj de Gabi A » 15 Iul 2004 11:58

Felicitari Nutza! Este extraordinar ce senzatii poti avea cand te lupti cu un peste mare. Si eu aveam in plan sa merg la Gogosari anul asta insa cel putin pana acum nu am reusit. Cat mai este balta (zi/noapte); te lasa sa plantezi in contul taxei?

Gabi Astefanoaei

Tankard
member

Mesaj de Tankard » 15 Iul 2004 12:11

Felicitari pentru captura. Daca faci un mpg da-mi-l si mie pe mail, pls!
Aveam si eu in plan sa ajung pe la Gogosari. La intrebarile lui Gabi as mai adauga una, referitoare la accesul pe balta (drum, cum e pe timp ploios). Inca ceva, se pescuieste la boiles pe balta asta?
De Vieru (2&3), Hodivoaia (1&2) si Putineiu (2&3) ce ai putea sa ne zici?

Nutza Pedros

Mesaj de Nutza Pedros » 15 Iul 2004 12:54

Nu este nici o taxa(doar autorizatie de pescuit eliberata de agvps Giurgiu-care costa pana in 600.000 lei pe an,sau o sticla de ceva la paznic)...La boiles am dat de tras mia mai tras dar de prins sincer sa fiu n-am prins decat o data un ciortan la juma. de kg...Informatii despre balti gasiti la pagina trei(discutii generale)-topic---"inf despre balti"...Sunt prezentate toate baltile(sau aproape toate baltile care apartin de agvps-si pe care se poate pescuit cu acea autorizatie)

Tankard
member

Mesaj de Tankard » 15 Iul 2004 13:36

Multumesc. Uitasem de topicul cu baltile din Giurgiu, am gasit informatiile acolo. Dar cu trecutul prin Giurgiu e cam aiurea, am auzit ieri la stiri ca se va percepe o taxa de 600,000 lei :shock: pentru fiecare autoturism care tranziteaza orasul! E adevarat, ce stii de asta?

roguru
new member

Mesaj de roguru » 23 Iul 2004 13:15

nu cred ca e adevarat ca si-ar pune toata lumea in cap cu o asemenea taxa
ce s-ar intampla daca toti ar prelua modelul constanta si mai punand si niste taxe aberante?

crapslz
junior member

Mesaj de crapslz » 09 Aug 2005 19:12

Felicitari :)
Fir intins
Fir intins ;) Imagine

Scrie răspuns