Unde se pot gasi rame serpesti (negre), in Bucuresti ?
Multumesc anticipat.
Rame serpesti ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
Serpesti mai greu, dar gasesti ceva ce poate inlocui cat de cat ramele serpesti, cel putin pt mine. In piata sunt unii care vand rame serpesti le zic ei, da sunt tot rame de pamant. Le dau ceva in plus si ma lasa sa le aleg palea mai tari si mai mari, Feti-Frumosii ramelor
www.xxx.ro/rapitor

Ultima oară modificat 24 Sep 2012 13:49 de către caaron, modificat 1 dată în total.
Le gasesti pe marginea baltilor,canalelor la umbra! Daca sapi dupa ele in locuri insorite, sapi degeaba. La Braila se gasesc in locurile cu arbori, acolo unde se revarsa Dunarea primavara; intr-o ora, daca te lasa-n pace si tantarii, poti scoate 2-3 kg de rame negre (serpesti cu le spun unii).
CATALIN - BRAILA
rame serpesti
am intrebat odata la obor si mi-au zis ca aduc numai pe comanda (le spui cu citeva zile inainte) si aduc.oricum nici aia nu prea sunt lamuriti ce sunt pentru ca prima oara cind le-am cerut mi-au aratat o mina de rime rosii din alea groase. asha ca cel mai bine sa ceri rima neagra