florin-v scrie:Domnule moderator dumneavoastra pentru mine pe acest forum sunte-ti ca musca in.......stiti dumneavoastra mai departe. Cand o sa am nevoie de o informatie si de parerea dumneavoastra TOT nu am sa va o cer.
Va rog frumos vedeti-va de treaba si de rokul dumneavoastra. Muzica si pescuitul nu au nimic in comun.
Mai asta iarna cereati parerri despre lansete si arcuri naditoare si acum sunteti moderator ?

Deci....stimabile, m-ai lasat fara cuvinte!!! Totusi, ma vad obligat sa spun cateva idei....
In primul rand se scrie "sunteţi" , "am sa v-o". In al doilea rand, ati gresit de cateva ori, incalcand niste reguli, postand anuntul cu ceasul in mai multe locuri, pentru care v-am atentionat. In al treilea rand, nu mi se pare moral, ca aici pe forum, si nu numai...sa se faca specula. Nu am nimic cu dvs, domnule carcotash, mi-am spus doar umila parere, in calitate de utilizator al acestui forum..... cum dealtfel si dvs puteti face sau ati facut, e ceva normal si nu incalca nici o regula... Pot da si un mic exemplu:
In alta ordine de idei...stiu ca topicul cu anuntul ti-a mai fost inchis odata, chiar de administrator. Si acolo ai fost carcotas, deci ai antecedente...si asta prin 2007. E acelasi ceas?!
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... ght=#56038 Cine are ochi de vazut, vede !
Iar remarcile oarecum jignitoare si rautacioase expuse mai sus de catre dvs, nu am sa le iau in seama....si scuzati-ma va rog, ca nu m-am nascut cu lanseta-n mana, mulinand de zor...iar in dinti cu-n minciog, deh, ca sa capturez peshtele prins la coaja de paine ....
Discutia o voi incheia aici si nu voi raspunde la provocari niciodata, fiind sau nu moderator, sau user obisnuit... Spor la vanzare!
Multumesc lui George, ca si-a spus parerea pe un ton amiabil si linistit, fara sa iste discutii inutile. Rog si pe cei care citesc acest topic, sa-si spuna parerea, poate noi gresim....vrea cineva sa fie pacalit aici pe forum!?. Multumesc !
Fir intins si liniste tuturor!