Ceas pentru pescari

Anunturi de vanzare-cumparare de echipamente de pescuit, noi sau second hand.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

florin-v
member

Ceas pentru pescari

Mesaj de florin-v » 02 Iun 2008 18:22

Vand ceas pentru pescuit Casio iluminator:
are solunar, termometru, coordonate latidudine longitudine altitudine si multe functii pe care le poate avea un ceas printe care si cea mai tare pentru mine are o setare ca la o inclinare de 40 de grade cand este paralel cu solul lumineaza cadranul singur. Lumina este pe cristale lichide (deci nu pe bec ca sa lumineze doar intr-o parte) ci il lumineaza pe tot la fel ca la display-ul unui casetofon. Ceasul este nou si are si manual de utilizare.

Pret de vanzare fix 300 lei sau negociabil 350 lei :D ,
. Pe net s-a mai vandut cu 110 euro. aveti mai jos un link unde il puteti vedea. tel 0749 158 068

http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DN

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 02 Iun 2008 19:07

Florine, ceasul asta e un model mai vechi, si se gaseste de cumparat la noi in magazine la 250 lei, mirosind a nou si cu garantie ! Cel care s-a dat la 110 eur, era un model mai nou, mult mai performant ! Unde-ai vazut tu latitudine si altitudine?!
Deci...e scump !
http://www.pixelix.ro/ceasuri/show_prod ... at=Ceasuri

Si te rog mult, nu mai posta peste tot in forum, anuntul cu ceasul, ok?! Multumim!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

florin-v
member

Mesaj de florin-v » 03 Iun 2008 09:02

Domnule moderator dumneavoastra pentru mine pe acest forum sunte-ti ca musca in.......stiti dumneavoastra mai departe. Cand o sa am nevoie de o informatie si de parerea dumneavoastra TOT nu am sa va o cer.
Va rog frumos vedeti-va de treaba si de rokul dumneavoastra. Muzica si pescuitul nu au nimic in comun.
Mai asta iarna cereati parerri despre lansete si arcuri naditoare si acum sunteti moderator ?
:oops: :oops: :oops:

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 03 Iun 2008 09:38

Florine ,tata ,omul e moderator ,nu expert - consultant ! Ce legatura are faptul ca ieri pescuia la coaja de paine iar azi la boilies ,cu faptul ca modereaza pe un forum ? :shock: N-ai vrea sa dam examen si pentru a fii admisi ca simpli useri pe un forum de genul asta ? :lol:
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

florin-v
member

Mesaj de florin-v » 03 Iun 2008 11:03

iorga george scrie:Florine ,tata ,omul e moderator ,nu expert - consultant ! Ce legatura are faptul ca ieri pescuia la coaja de paine iar azi la boilies ,cu faptul ca modereaza pe un forum ? :shock: N-ai vrea sa dam examen si pentru a fii admisi ca simpli useri pe un forum de genul asta ? :lol:
Pai tocmai ca este moderator sa stea sa-l modereze nu sa expertizeze el preturile si marfa, tocmai asta este deranjul......dar mai bine sa ne vedem fiecare de gradina noastra

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 03 Iun 2008 12:38

La capitolul pret ,omul si-a exprimat o opinie ,la care are tot dreptul ! Nu cred ca a dat raspuns la fiecare anunt de vanzare-cumparare ,nu cred ca expertizeaza tot si deci nu poate fii considerat partinitor sau rauintentionat ! La postarea lui puteai raspunde mai cu bun simt ,daca iti pare asa de nepotrivita, si eventual neadevarata ! Eu m-am legat de ultima ta propozitie ..."Mai asta iarna cereati parerri despre lansete si arcuri naditoare si acum sunteti moderator ? " ...cu tot respectul va spun ca nu-i o afirmatie fundamentata !
Ma opresc aici si-mi cer scuze ptr. off topic ! Toate cele bune ,tuturor !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

maiden
Moderator

Mesaj de maiden » 03 Iun 2008 12:58

florin-v scrie:Domnule moderator dumneavoastra pentru mine pe acest forum sunte-ti ca musca in.......stiti dumneavoastra mai departe. Cand o sa am nevoie de o informatie si de parerea dumneavoastra TOT nu am sa va o cer.
Va rog frumos vedeti-va de treaba si de rokul dumneavoastra. Muzica si pescuitul nu au nimic in comun.
Mai asta iarna cereati parerri despre lansete si arcuri naditoare si acum sunteti moderator ?
Deci....stimabile, m-ai lasat fara cuvinte!!! Totusi, ma vad obligat sa spun cateva idei....
In primul rand se scrie "sunteţi" , "am sa v-o". In al doilea rand, ati gresit de cateva ori, incalcand niste reguli, postand anuntul cu ceasul in mai multe locuri, pentru care v-am atentionat. In al treilea rand, nu mi se pare moral, ca aici pe forum, si nu numai...sa se faca specula. Nu am nimic cu dvs, domnule carcotash, mi-am spus doar umila parere, in calitate de utilizator al acestui forum..... cum dealtfel si dvs puteti face sau ati facut, e ceva normal si nu incalca nici o regula... Pot da si un mic exemplu:
florin-v scrie:Rod podul este cam scump, nou la magazin 540 lei cel de 4 posturi :shock: :shock: :shock: :shock:
In alta ordine de idei...stiu ca topicul cu anuntul ti-a mai fost inchis odata, chiar de administrator. Si acolo ai fost carcotas, deci ai antecedente...si asta prin 2007. E acelasi ceas?!
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... ght=#56038 Cine are ochi de vazut, vede !

Iar remarcile oarecum jignitoare si rautacioase expuse mai sus de catre dvs, nu am sa le iau in seama....si scuzati-ma va rog, ca nu m-am nascut cu lanseta-n mana, mulinand de zor...iar in dinti cu-n minciog, deh, ca sa capturez peshtele prins la coaja de paine .... :lol:
Discutia o voi incheia aici si nu voi raspunde la provocari niciodata, fiind sau nu moderator, sau user obisnuit... Spor la vanzare!
Multumesc lui George, ca si-a spus parerea pe un ton amiabil si linistit, fara sa iste discutii inutile. Rog si pe cei care citesc acest topic, sa-si spuna parerea, poate noi gresim....vrea cineva sa fie pacalit aici pe forum!?. Multumesc !

Fir intins si liniste tuturor! :bere:
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))

Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 03 Iun 2008 20:22

Eu consider ca anumite lucruri,cum ar fi o lanseta,o mulineta sau un fir,fac parte din trusa unui pescar...dar un ceas,chiar daca are titulatura de "ceas pentru pescari",ar trebui sa se incadreze la alt topic.
Nu vad utilitatea acestui "ceas pentru pescari"fie el si Casio sau alta marca in acest topic !
Rog moderatorii sa-i caute loc la altele....,sau la UTILE !! :!:
Practica , pe balta se face!!!

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 03 Iun 2008 20:25

florin-v scrie:Domnule moderator dumneavoastra pentru mine pe acest forum sunte-ti ca musca in.......stiti dumneavoastra mai departe. Cand o sa am nevoie de o informatie si de parerea dumneavoastra TOT nu am sa va o cer.
Florin, nu este vina lui ca este moderator...... :mrgreen: :roll:

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 03 Iun 2008 20:28

maiden scrie:Florine, ceasul asta e un model mai vechi, si se gaseste de cumparat la noi in magazine la 250 lei, mirosind a nou si cu garantie ! Cel care s-a dat la 110 eur, era un model mai nou, mult mai performant ! Unde-ai vazut tu latitudine si altitudine?!
Deci...e scump !
http://www.pixelix.ro/ceasuri/show_prod ... at=Ceasuri

Si te rog mult, nu mai posta peste tot in forum, anuntul cu ceasul, ok?! Multumim!
Maidenika, pan' la urma ce te bagi in ce vrea sa vand omu'?????? nu este pt prima data cand faci asta :evil: :evil: :evil:

Scrie răspuns