primele mele bile
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
.
si care este "altcumva" Bruno?carprom scrie:Numai incepatorii baga Betaina in Mix, profesionistii fac altcumvaRazvan.D scrie:@carprom
intrebare de incepator...cata betaina pui la 1kg de mix?
- alex_mures
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 23 Ian 2008 20:35
- Localitate: TG-MURES
- Contact:
ok,ok,ok...
Ptr cei ce isi fac bilele singuri, pot proceda in felul urmator:
Scoti bilele din apa sau abur si pui Betaina pe ele,in timp ce se usca, absorb betaina in ele.
Sau cum spunea si Alex, adaugi Betaina in partea lichida(oua), preferabil este Betaina Lichida.
Toate astea ajuta numai in cazul in care Betaina este naturala (Trimethylglycin- Glycinbetain) in schimb la cea sintetica Hydrochlorid(HCI) poti face ce vrei, ca tot degeaba
Ptr cei ce isi fac bilele singuri, pot proceda in felul urmator:
Scoti bilele din apa sau abur si pui Betaina pe ele,in timp ce se usca, absorb betaina in ele.
Sau cum spunea si Alex, adaugi Betaina in partea lichida(oua), preferabil este Betaina Lichida.
Toate astea ajuta numai in cazul in care Betaina este naturala (Trimethylglycin- Glycinbetain) in schimb la cea sintetica Hydrochlorid(HCI) poti face ce vrei, ca tot degeaba
- alex_mures
- veteran
- Mesaje: 593
- Membru din: 23 Ian 2008 20:35
- Localitate: TG-MURES
- Contact:
Nu stiu de unde poti cumpara din Romania. Dar daca ai o risnita buna, si este in stare sa faca din Orez, faina (e ca si pudra) este ok.megaptera scrie:referitor la faina de orez, de unde se cumpara ? posibil la o farmacie cu produse naturale.
ce se intampla daca bag in rasnita boabe de orez, rezulta o faina dupa rasnire, insa este prost calitativ ?
Atentie, faina de orez ingreuneaza la digestie, de aceea nu este indicat sa bagi mai mult de 5%
-
- veteran
- Mesaje: 603
- Membru din: 01 Apr 2008 12:39
- Localitate: Bucuresti
Pt Megapetrea
Cel mai tare lucru e ca ai pus mana si ai incercat sa le rulezi singur. Asa capeti experienta cel mai bine. Banuiesc ca stii ca daca pui sirop de porumb fara oua faci solubile si pe astea nu le fierbi le usuci.
Daca faci ceva cu ou nu le pune la uscat decat f putin cateva ore. Ca sa le pastrezi baga-le la congelat si iti tin foarte bine. Tot ce este facut cu ou devine perisabil asa ca. si daca vrei sa iti faci si pop-upuri baga bilele la cuptorul cu microunde cateva minute. Am aflat de la cineva ca asa se fac si cele pop-up desi metoda nu e agreata de toti.
Insa chiar arata ok si ce sa zic ...la mai mare.
Dar ai prins ceva cu ele?
Cel mai tare lucru e ca ai pus mana si ai incercat sa le rulezi singur. Asa capeti experienta cel mai bine. Banuiesc ca stii ca daca pui sirop de porumb fara oua faci solubile si pe astea nu le fierbi le usuci.
Daca faci ceva cu ou nu le pune la uscat decat f putin cateva ore. Ca sa le pastrezi baga-le la congelat si iti tin foarte bine. Tot ce este facut cu ou devine perisabil asa ca. si daca vrei sa iti faci si pop-upuri baga bilele la cuptorul cu microunde cateva minute. Am aflat de la cineva ca asa se fac si cele pop-up desi metoda nu e agreata de toti.
Insa chiar arata ok si ce sa zic ...la mai mare.
Dar ai prins ceva cu ele?