Intrebare

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

dan juverdeanu

Intrebare

Mesaj de dan juverdeanu » 12 Aug 2004 08:37

Domnule danr,

nu se poate modifica fereastra de culegere date pt user in sensul adaugarii de cimpuri cu caracter obligatoriu de complectare ? Nume , prenume , locatie , virsta , ocupatie ,(totul sa fie public) cred ca aceasta modificare ar avea nu mai efecte bune de ex:
1.Cei care au curajul sa complecteze formularul sigur nu au nimic de ascuns
2.Cei care cauta o informatie utila pe forum stiu de la cine vine cu precizie (nu mai pierdem timp citind toate filozofiile care vin de la oameni despre care nu stim nimic si fac pe misteriosii)
3.Ar elimina multe fantome de acest forum care intervin fara rost
4.etc
este adevarat multi useri au si facut acest lucru BRAVO LOR
puteti chiar sa deschideti un subiect de discutii (chestionar) cu forumistii despre ce cimpuri sunt necesare in acest sens

va rog sa-mi schimbati user din danj in Juverdeanu Dan

Multumesc anticipat

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Aug 2004 08:59

se poate introduce o regula prin care creearea unui user sa fie permisa de administrator, pe baza unor informatii care pot fi definite

dar eu te intreb: in momentul in care vezi ca in urma unor discutii apar amenintari cu violenta, crezi ca este oportun acest lucru ?

esenta comunicarii pe un forum pe Internet se compune din cateva elemente:
- posibilitatea existentei anonimitatii
- libera exprimare de opinii
- respectul reciproc ( limbaj adecvat )

am si eu o intrebare: daca aceste principii sunt respectate, ce ma intereseaza pe mine ca un user este domnul x de pe strada y sau este doar nick-ul z ?
exceptand cazul in care vreu sa-l caut acasa si sa i-o trag, ca m-a suparat pe forum

eu nu pot sa schimb userul nimanui, va puteti face dvs unul nou si ala vechi o sa-l stergem

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 12 Aug 2004 09:15

Sunt de aceiasi parere cu Dan. Chiar vroiam sa aduc in discuite moderatorilor aceasta problema. Este ciudat sa recomanzi cuiva un magazin sau mai stiu eu ce balta si sa nu stie lumea de unde esti.
Ar fii interesant sa se stie si varsta sau acupatia user-ului :lol: Ne-am face o parere mai detaliata despre el.
Cred ca daca s-ar folosi numele adevarate, multi nu ar avea curajul sa scrie ceva. Motivele sunt multe...
Numele meu este Razvan Vasiliu. Nu am ce sa ascund, am completat toate campurile din fisa de inscriere.
Transparenta poate aduce ceva mai multa calitate la sectiunea tehnica, multi care isi cunosc limitele nu vor mai avea curaj sa scrie sfaturi ce nu le apartin.

dan juverdeanu

Mesaj de dan juverdeanu » 12 Aug 2004 09:25

Ideia este ca atunci cind iti raspunde cineva sau cauti o informatie sa apesi pe butonul profil si sa vezi cu cine vorbesti
1 da cred ca este momentul , dar poate mai auzim si alte pareri
2 esenta comunicarii pe un forum pe Internet se compune din cateva elemente:
- posibilitatea existentei anonimitatii
- libera exprimare de opinii
- respectul reciproc ( limbaj adecvat )
.........da ai dreptate cine doreste (posibilitatea existentei anonimitatii) nu are decit sa traiasca in ea oricum cei rau intentionati pot sa declare identitati false in continuare
3.traim in Romania si foarte multe principii pentru multi sunt vorbe goale
4 .o sa-l schimb va anunt eu cind sa-l stergeti pe cel vechi

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 12 Aug 2004 09:33

danj scrie:Ideia este ca atunci cind iti raspunde cineva sau cauti o informatie sa apesi pe butonul profil si sa vezi cu cine vorbesti
Vezi cati useri au completat campul Profesie sau Oras din profile. Sau mai bine cati au completat mai mult de un camp.
Cati au specificat o adresa de mail?

dan juverdeanu

Mesaj de dan juverdeanu » 12 Aug 2004 09:40

RazvanV scrie:
danj scrie:Ideia este ca atunci cind iti raspunde cineva sau cauti o informatie sa apesi pe butonul profil si sa vezi cu cine vorbesti
Vezi cati useri au completat campul Profesie sau Oras din profile. Sau mai bine cati au completat mai mult de un camp.
Cati au specificat o adresa de mail?

nu inteleg ce vrei sa spui scuze poti fi mai explicit? mersi

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 12 Aug 2004 10:58

Scuze pentru exprimarea confuza.
Ma refeream la faptul ca multi useri nu specifica locatia lor(orasul), profesia sau o adresa de E-mail. Au doar un alias (nume de utilizator) si eventual o poza.

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 12 Aug 2004 11:12

salutare,
si eu as prefera sa stiu cu cine stau de vorba, oricum ca admin al forumului am mai multe informatii despre useri, problema este ca daca acum schimb setarile userilor, cei deja existenti nu-si vor mai putea folosi vechile inregistrari daca nu indeplinesc noile conditii. (nu sunt convins ca a iesit ceva inteligibil).
oricum asa cum spunea si danr nu asta este problema, pana la intrarea pe forum a unor "baieti de cartier" nu a fost foarte mare deranjul ca nu se stia cine cu cine vorbeste, cred ca sunteti de acord ca sunt si nick-uri cu care iti face placere sa stai de vorba chiar daca nu stii cine este persoana.
Nu face ce nu-ti place!

dan juverdeanu

Mesaj de dan juverdeanu » 12 Aug 2004 11:53

@RazvanV asa este

@Iliuta
1.dar poate userii existenti sunt de acord cu noile reguli si cu implicatiile rezultate , nu avem de unde stii pina nu ii intrebam asta bineinteles daca voi sunteti de acord .Indiferent care este pozitia voastra eu o respect pntru ca este dreptul vostru sa faceti cum doriti.
2.pentru mine personal era o problema si inainte de (pana la intrarea pe forum a unor "baieti de cartier") momentul postarii nu are nici o legatura cu trecutul apropiat.

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Aug 2004 13:40

analizam posibilitatea de a infiinta un "club" crap.ro, adica un forum unde sa aiba acces doar persoanele legitimate cu CI
probabil discutiile vor fi mai serioase si schimbul de informatii mai valoros

Scrie răspuns