Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
caaron
- veteran
Carpmaster fara rautate- unde ai prins crapii aia?
-
Vizitator
@caaron
Draga prietene - daca tot o sa stai cu coada pe sus - ti-o trage unul pina la urma . Se cheama ce ti-o ceri ! Personal - nu vorbesc de Nea Cornel ! - el se apara singur - ghiulul ma ajuta la lansare . Dar pesemne ca tu nu ai trecut de nivelul de 40 metri - si de aia nu intelegi importanta ghiulului ! Geutatea corporala care la mine e un pic trecuta de standarde - nu e un impediment in pescutul crapului . Eu zic ca pot sta mai bine pe calciie cind da unul mai mare

-
caaron
- veteran
Dle Val nu am inteles prea bine mesajul transmis de d-voastra, dar inclin sa cred ca nu e unul prea prietenos! Si daca e asa, presupun ca e din cauza interpretarii gresite a postarii mele privind ghiulul! Te asigur ca nu am avut nici un fel de intentie de a-l ironiza pe Dl Cornel sau pe tine, dar daca asa s-a inteles imi cer scuze! Nu am scris decat in spiritul de gluma pe care tot voi l-ati initiat! Dar ma rog..pana la urma se pare ca mai bine taceam. inca o data imi cer scuze!
-
Vizitator
-
caaron
- veteran
deci se pare ca mi-au fost acceptate scuzele?! Multumesc frumos!
-
Vizitator
-
mugurel
- member
Sa nu zici Val ca ti-ai "lasat" burta special pentru pescuitul crapului. Eu am 40 ani si inca nu am burta, poate asta este motivul pentru care nu am prins crap peste 9 kg

.