Gostilele

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
caaron
veteran

Gostilele

Mesaj de caaron » 05 Sep 2004 16:19

Stiti careva ceva despre balta asta? Eu mi-am facut pionieratul in ale pescuitului pe balta asta, dar de vreo 3 ani nu am mai fost pe ea. Am inteles ca acum vreo 2 ani a luat-o cineva si ca lucrurile ar fi inceput sa mearga mai bine (pana acum 2 ani erau plase din 2 in 2 m). Stiu ca balta are potential, e imensa si cred ca ar putea oferi ceva exemplare de crap salbatic. Ce ma intereseaza din partea voastra, in cazul in care aveti informatii sigure, ar fi urmatoarele: daca ma lasa sa pescuiesc noaptea, care este taxa si daca lucrurile sau mai indreptat cu adevarat sau sunt doar zvonuri. Multumesc pt informatii!

Boghy
junior member

Mesaj de Boghy » 05 Sep 2004 17:35

Am fost anul asta in primavara pe aceasta balta dar la pescuit de rapitor,nu am incercat la crap.Taxa este de 200.000/zi lei si nu stiu daca da voie noaptea pentru ca nu am intrebat.Ballta are foarte mult potential dar din cate stiu eu este frecventata cel mai mult de adeptii spinning-ului(salau si stiuci cum nu exista pe vreo alta balta din jurul Bucurestiului).Poti sa incerci si la crap dar nu stiu ce rezultate o sa ai.Sper ca informatiile mele sa iti fie de folos si..........FIR INTINS.
In cautare de aventura!Fir Intins.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 07 Sep 2004 09:58

Administratorii balti sunt Burcea Radu si Marcel Chifa. Amindoi pescari pasionati. Primul un bun pescar de rapitor, al doilea fost partener al lui Victor Oana si fost component al lotului national de crap. Doi oameni de isprava care vin din rindul pescarilor. Lucru f. important fiecare are la baza o alta afacere. Deci pescuitul NU constituie sursa principala de venit.
Anul trecut a fost populata cu crap si caras de vara intii. Are si crap mare numai ca trebuie cunoscute locurile. Cele mai bune informatii se pot obtine tot de la administratori. Se pescuieste si noaptea.
FIR INTINS.

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 09 Sep 2004 16:37

Multumesc frumos Dle Cornel! Un nr de tel la care ii pot contacta?
ps: D-voastra cunoasteti locurile de crap?

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 09 Sep 2004 17:19

0722/402.552 Burcea Radu.
0744/602.018 Marcel Chifa
Cu toate ca sunt prieten cu ei, nu cunosc balta.
Cornel Rosioru
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA.
www.crapmania.ro

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 12 Sep 2004 15:17

Multumesc frumos !
Am inteles ca se prinde bine ciortan de 2-2,5 kg! Sunt sigur ca sunt si mai mari!

Scrie răspuns