peris
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
peris
am fost la peris de pe 21 iulie seara pana pe 22 iulie seara (la ora 17 ne-a alungat furtuna)
am prins 6 crapi intre 4-10(!?!) kg (pozele maine pe site) si multi ciortani sub 1 kg ( la 2 boiliesuri de 20 sau 2 de 18)
cel mai bine am prins la boiliesuri mistral cu aroma de trandafiri.
balta are peste (balta mica), sar intr-una, musca des, sunt invatati la boilies, am dat si la porumb, trage instantaneu dar numai peste mic, la boilies e jale, daca pui unul mic (15-16 mm) prinzi unul la 2 minute dar mic, cu 2 boiliesuri de 20 (snowman) ii mai selectezi dar nu total.
eu am pescuit pe malul cu calea ferata (langa canal). pe malul opus mai erau 3 echipe, am inteles de la dl albastroiu ca locul e nadit/ pescuit de cca 3 saptamani aproape zilnic, care au prins mult mai bine decat noi, au avut 4 bucati intre 10 si 13 kg si mai multe bucati intre 5 si 10 kg.
cel mai bine a tras intre 12 noaptea si 8 dimineata.
o chestie ciudata, desi in lac nu sunt multi raci dupa cca o ora de la lansare momeala disparea cu desavarsire, ramaneau doar sforile goale si curate.
am prins 6 crapi intre 4-10(!?!) kg (pozele maine pe site) si multi ciortani sub 1 kg ( la 2 boiliesuri de 20 sau 2 de 18)
cel mai bine am prins la boiliesuri mistral cu aroma de trandafiri.
balta are peste (balta mica), sar intr-una, musca des, sunt invatati la boilies, am dat si la porumb, trage instantaneu dar numai peste mic, la boilies e jale, daca pui unul mic (15-16 mm) prinzi unul la 2 minute dar mic, cu 2 boiliesuri de 20 (snowman) ii mai selectezi dar nu total.
eu am pescuit pe malul cu calea ferata (langa canal). pe malul opus mai erau 3 echipe, am inteles de la dl albastroiu ca locul e nadit/ pescuit de cca 3 saptamani aproape zilnic, care au prins mult mai bine decat noi, au avut 4 bucati intre 10 si 13 kg si mai multe bucati intre 5 si 10 kg.
cel mai bine a tras intre 12 noaptea si 8 dimineata.
o chestie ciudata, desi in lac nu sunt multi raci dupa cca o ora de la lansare momeala disparea cu desavarsire, ramaneau doar sforile goale si curate.
Nu face ce nu-ti place!
- Iliuta Goean
- maniac
- carpkiller
- veteran
- Iliuta Goean
- maniac
Am fost la Peris, pe balta mica, din data 16 Septembrie seara pana pe 17 Septembrie seara.
Conditiile meteo nu au fost tocmai placute, a batut vantul necontenit...
am prins crapi intre 4-12 kg, aprox 40 kg si multi ciortani pana la 1 kg, cel mai bine am prins la boiliesuri cu aroma frankfurter sausage.
In prima seara am pescuit in bucla, locul terminus unde se poate ajunge cu masina, rezultatele slabute, o bucata la 5,300 kg si doi ciortani.
Dimineata am schimbat locul, langa canal, unde am avut si cele mai multe capturi. Pe toata perioada am avut vantul in fata.
Conditiile meteo nu au fost tocmai placute, a batut vantul necontenit...
am prins crapi intre 4-12 kg, aprox 40 kg si multi ciortani pana la 1 kg, cel mai bine am prins la boiliesuri cu aroma frankfurter sausage.
In prima seara am pescuit in bucla, locul terminus unde se poate ajunge cu masina, rezultatele slabute, o bucata la 5,300 kg si doi ciortani.
Dimineata am schimbat locul, langa canal, unde am avut si cele mai multe capturi. Pe toata perioada am avut vantul in fata.
-
- member
Am avut alaltaieri o partida de exceptie.In 22 de ore(a trebuit sa plec din cauza ploii si a terminarii boiliesurilor!)am avu 16 capturi,considerind peste 4 kg,la care se adauga obisnuitii ciortani.Intre ele si patru de doua cifre(10;10;12,75;15 kg).Bucuria a fost cu atit mai mare cu cit majoritatea i-am scos singur.Ce-i drept,din acelasi motiv am mai scapat vreo patru,dar ce mai conteaza,nu?Am pescuit cu 4 lansete,cite doua pe paturi de nada diferite,asta neinlinind balanta in favoarea vreunui tip de boilie folosit.Momeala:boiliesuri de 20 mm din mix si arome Solar.
-
- veteran