Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
M@tr|X|
- veteran
-
Suportul de monturi poti sa ti-l improvizezi si singur...ai nevoie de o bucata de polistiren...si niste ace. O faci la ce dimensiune vrei.
Asta in caz ca nu vrei sa dai banii pe asa ceva. Eu personal am cutia frigorifica cu suport de monturi (LASERFISH). E ok, da nu pot sa ma laud ca monturile stau mult mai bine acolo ca intr-una improvizata...e o chestie de estetica si mofturi
Fir Intins !
Razvan Grindean
- carp addicted-
-
adi.oprea
- veteran
-
E nici chiar asa matrix am vrut sa insinuez ca dupa sezonul trecut casc ochi mai bine pe ce dau banii.Eu zic totusi sa-i lasam si pe alti sa faca un ban daca tot sunt competitivi nu?Am echipament destul de competent cum ar arata o bucata de poliester aruncata prin truse sau rucsac.Acum cu ajutorul forumului si al catorva ca voi pot alege mai bine ceea ce am nevoie.Inca o data mersi la baietii ce mi-au raspuns si mai important fara aroganta fata de cei mai noi in ale CRAPULUI.O sa vreau zilele aste sa lansez pe forum un chestionar despre baltile bune si Delta,pentru ca ma dezamagit oferta de pret a multor posesori de balti (la omu sarac nici crapii nu trag sezonul asta)
-
danr
- Site Admin
eu am ceva de genul asta
rig-urile stau super, le poti intinde perfect ceea ce e f bine pentru firele stiff
carligele stau agatate de tija metalica
numai sa nu folosesti rig-uri lungi, cred ca peste 20 cm nu mai e ok, parca.....
http://www.rapitori.ro/boutique/product ... ts_id=1805