bete bune pt disatanta?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Ai scris citez : caut un bat de calitate,la un pret....care sa arunce departe. Trebuie sa precizez ca batul singur nu arunca departe,ci pescarul care foloseste acel bat. In alta ordine de idei,decat un navomodel cu care nu esti de acord, este mai sportiv sa intrii cu barca sau sa duci firele inot ?
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
- mariancarp
- member
Eu cred ca daca mergi la pescuit ,mergi in primul rand sa faci tot posibilul sa prinzi peste. Cred ca abia apoi urmeaza partea "etica". Ce faci cu pestele,cum il tavalesti prin mocirla si poate-i mai dai si vre-o doua suturi ca se apropie periculos de apa si doamne fereste sa scape,etc(am vazut multe exemple negative de acest fel), sau poate daca-l pui pe o saltea,faci si tu o poza,pui dezinfectant pe intepatura si-i dai drumul frumos inapoi. Cred ca aici in a doua parte este vorba de etica si gradul de civilizatie. 

PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
- member
Mariane nu batul arunca departe,este vorba de firul,plumbii,si nu in ultimul rand tehnica de aruncare,iar tu daca arunci cu toate betele la fel,problema este totusi la tinemariancarp scrie:si eu si prieteni mei cam acceasi distanta de ex unu de cu shimano bestmaster si altul cu baracuda,si distanta de aruncare este acceasi,alt ex este ca am aruncat cu fox care mie mi sau parut ca se duc departe ,deci caut un bat de calitate la un pret accesibil care sa arunce departe, nu cred ca e vorba de tehnica.

Vali NEDELEA
www.siweida.ro
www.siweida.ro
- Pop Florin
- veteran
Ticule , care a fost "zmeul" cu 150 m ????? Aruncarea a fost masurata , sau apreciata ..... ai grija ochiul fura enorm , mai ales pe apa ..... si vorba aia 150 m este foarte mult !ticu scrie:Cea mai mare distanta pe care am vazuto a fost cu un bat de la JRC, in jur de 150 dar binenteles nu lejer cum vrei tu cu 110 g.