Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Iliuta Goean
- maniac
- Mesaje: 1416
- Membru din: 11 Dec 2002 17:25
- Localitate: Delta Dunarii
-
Contact:
Mesaj
de Iliuta Goean » 26 Mai 2004 14:29
@ DD, esti tare, cred ca arati superb, spune-mi cand mergi la pescuit ca vin sa-ti fac o poza
@ mihaiv eu cred ca le place mirosul de afumatura, se fac boiliesuri cu aroma de fum (alimentara)
cu tigarea nu am probat dar cu mirosul de benzina m-am "prajit" de cateva ori, am facut nada beton, 3 galeti cu acelasi continut (mergeam 3 insi la pescuit) eu am bagat benzina si am luat cateva picaturi de benzina pe maini, colegii au prins , la mine nici o trasatura
de atunci bag intotdeauna benzina inainte cu o zi de plecarea la pescuit. va sfatuiesc sa faceti la fel
Nu face ce nu-ti place!
-
caaron
- veteran
- Mesaje: 813
- Membru din: 20 Mai 2004 17:45
Mesaj
de caaron » 26 Mai 2004 17:08
In leg cu mirosurile ma gandesc ca oricum tot ce mananca crapul de pe fundul apei trebuie sa aiba un grad mai mic sau mai mare de descompunere(nu ma refer la momeala vie). Asa ca asta s-ar putea sa fie o explicatie despre mirosurile deranjante pt oameni.
-
Gabi A
- junior member
- Mesaje: 61
- Membru din: 30 Mar 2004 11:48
- Localitate: Bucuresti
Mesaj
de Gabi A » 27 Mai 2004 16:10
Mirosurile de la porumbul fermentat nu cred ca insemna nimic pe langa ce am vazut si mirosit -un amestec "criminal" la care, culmea ca omul prindea foarte bine. Ce parere aveti de porumb imputit si amestecat cu un "dip" natural "gainat de pasare".
Vreau sa subliniez ca era singura persoana de pe balta care prindea peste...ma refer la crap.
Gabi Astefanoaei
-
Vizitator
Mesaj
de Vizitator » 27 Mai 2004 16:14
-
Iliuta Goean
- maniac
- Mesaje: 1416
- Membru din: 11 Dec 2002 17:25
- Localitate: Delta Dunarii
-
Contact:
Mesaj
de Iliuta Goean » 28 Mai 2004 17:33
gata, mi-a trecut pofta de mancare pe ziua de azi

Nu face ce nu-ti place!
-
razvanm
- new member
- Mesaje: 29
- Membru din: 14 Mai 2004 17:15
Mesaj
de razvanm » 31 Mai 2004 18:21
cat timp se prajeste canepa?
in ce recipient prajiti canepa?
Eu pana in prezent am folosit doar canepa fiarta cca. 15 min.
Nu am incercat la canepa prajita.
-
Sharky
- member
- Mesaje: 149
- Membru din: 30 Sep 2003 13:32
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de Sharky » 31 Mai 2004 18:25
intr-o tava in cuptor amestecand-o regulat pana isi schimba culoarea spre maro inchis negru si miroase in toata casa.atentie ca mirosul este foarte persistent.
-
SF
- senior member
- Mesaje: 346
- Membru din: 13 Feb 2004 20:03
Mesaj
de SF » 31 Mai 2004 19:22
Doar din curiozitate,ce tip de cinepa folositi?
Fir Intins!!!
-
Sharky
- member
- Mesaje: 149
- Membru din: 30 Sep 2003 13:32
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de Sharky » 31 Mai 2004 19:44
samanta de canepa romaneasca luata din obor
-
Vizitator
Mesaj
de Vizitator » 31 Mai 2004 19:59
Aia indiana e mult prea scumpa si te poti trezi priponit
