canepa super extra imputita

Discutii despre nade si momeli - bile, mixuri, seminte, pregatire, componenta, conservare, retete, rezultatele lor etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Iliuta Goean
maniac
Mesaje: 1416
Membru din: 11 Dec 2002 17:25
Localitate: Delta Dunarii
Contact:

Mesaj de Iliuta Goean » 26 Mai 2004 14:29

@ DD, esti tare, cred ca arati superb, spune-mi cand mergi la pescuit ca vin sa-ti fac o poza :-)

@ mihaiv eu cred ca le place mirosul de afumatura, se fac boiliesuri cu aroma de fum (alimentara)

cu tigarea nu am probat dar cu mirosul de benzina m-am "prajit" de cateva ori, am facut nada beton, 3 galeti cu acelasi continut (mergeam 3 insi la pescuit) eu am bagat benzina si am luat cateva picaturi de benzina pe maini, colegii au prins , la mine nici o trasatura

de atunci bag intotdeauna benzina inainte cu o zi de plecarea la pescuit. va sfatuiesc sa faceti la fel
Nu face ce nu-ti place!

caaron
veteran
Mesaje: 813
Membru din: 20 Mai 2004 17:45

Mesaj de caaron » 26 Mai 2004 17:08

In leg cu mirosurile ma gandesc ca oricum tot ce mananca crapul de pe fundul apei trebuie sa aiba un grad mai mic sau mai mare de descompunere(nu ma refer la momeala vie). Asa ca asta s-ar putea sa fie o explicatie despre mirosurile deranjante pt oameni.

Gabi A
junior member
Mesaje: 61
Membru din: 30 Mar 2004 11:48
Localitate: Bucuresti

Mesaj de Gabi A » 27 Mai 2004 16:10

Mirosurile de la porumbul fermentat nu cred ca insemna nimic pe langa ce am vazut si mirosit -un amestec "criminal" la care, culmea ca omul prindea foarte bine. Ce parere aveti de porumb imputit si amestecat cu un "dip" natural "gainat de pasare".
Vreau sa subliniez ca era singura persoana de pe balta care prindea peste...ma refer la crap.

Gabi Astefanoaei

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 27 Mai 2004 16:14

Pai daca tot a venit vorba de mirosuri - sa va spun eu cu ce dau la somn vara pe Dunare - am un "dough bait" - de la PB - amestec singe cu ficat - sa vedeti aici fratilor esente !!! . Mie si rusine sa ma intorc la Bucuresti dupa ce imi bag mainile in pasta asta - fuge lumea de linga mine si ramin cu mina intinsa - ca le e frica sa dea noroc cu mine !! :lol: :lol: Cine stie cum miroase Ultrabait - e bine sa stie ca ala e after shave - pe linga pasta asta . :lol: :lol:

Avatar utilizator
Iliuta Goean
maniac
Mesaje: 1416
Membru din: 11 Dec 2002 17:25
Localitate: Delta Dunarii
Contact:

Mesaj de Iliuta Goean » 28 Mai 2004 17:33

gata, mi-a trecut pofta de mancare pe ziua de azi :-)
Nu face ce nu-ti place!

razvanm
new member
Mesaje: 29
Membru din: 14 Mai 2004 17:15

Mesaj de razvanm » 31 Mai 2004 18:21

cat timp se prajeste canepa?
in ce recipient prajiti canepa?
Eu pana in prezent am folosit doar canepa fiarta cca. 15 min.
Nu am incercat la canepa prajita.

Avatar utilizator
Sharky
member
Mesaje: 149
Membru din: 30 Sep 2003 13:32
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de Sharky » 31 Mai 2004 18:25

intr-o tava in cuptor amestecand-o regulat pana isi schimba culoarea spre maro inchis negru si miroase in toata casa.atentie ca mirosul este foarte persistent.
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro
Carping Club

SF
senior member
Mesaje: 346
Membru din: 13 Feb 2004 20:03

Mesaj de SF » 31 Mai 2004 19:22

Doar din curiozitate,ce tip de cinepa folositi?

Fir Intins!!!

Avatar utilizator
Sharky
member
Mesaje: 149
Membru din: 30 Sep 2003 13:32
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de Sharky » 31 Mai 2004 19:44

samanta de canepa romaneasca luata din obor
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro
Carping Club

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 31 Mai 2004 19:59

Aia indiana e mult prea scumpa si te poti trezi priponit :lol: :lol:

Scrie răspuns