rodpod solar globetrotter
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Mai fratilor, astia care radeti de Globtroter nu e chiar asa cum ziceti voi. 1 pt ca e din otel inoxidabil plin. 2 Franck Warwick isi pune lansetele pe el si nu se plange ca e prea finut. 3 Mai lasati.l dreq de Sky ca prea e supralicitat.
@Razvane, daca ti.l iei nu iti va parea rau. Rod-podul e calitate la superlativ.
@Razvane, daca ti.l iei nu iti va parea rau. Rod-podul e calitate la superlativ.
Carpfishing... A way of life!
@mikecarp daca la mine e referirea cu rasu te inseli
am sky da cunosc solarul foarte bine tovarasu meu are si pot sa spun ca bate skypodul la orice ora si nu-mi este rusine sa recunosc asta
am sky da cunosc solarul foarte bine tovarasu meu are si pot sa spun ca bate skypodul la orice ora si nu-mi este rusine sa recunosc asta
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .
Baieti (Mike): daca-l aveti sau l-ati vazut in realitate, cum se face ajustarea de lungime, daca spui ca-i din inox plin? Nu e telescopic? Iar din pozele de pe site-uri, mi se par picioarele din fata un pic prea "in spate" fata de centrul de masa al betelor. Nu basculeaza cu totul in fata cand ai o muscatura zdravana, cu baitrunnerul blocat, de ex?mikecarp scrie:Mai fratilor, astia care radeti de Globtroter nu e chiar asa cum ziceti voi. 1 pt ca e din otel inoxidabil plin. 2 Franck Warwick isi pune lansetele pe el si nu se plange ca e prea finut. 3 Mai lasati.l dreq de Sky ca prea e supralicitat.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))
-
krockodiluL
- junior member
@krokodilul, multumdesc ca ai raspuns pt mine.
Cand am spus de cei care rad nu am avut pe cineva in vizor ci a fost o referire generala.
Referitor Sky eu cred ca e un rod-pod bun, doar ca multi din pescarii care au unul l.au luat in primul rand ca da bine la imagine si abia apoi pt ca au nevoie de el.
Eu prefer sa investesc in nade de calitate, in care sa am incredere. Am vazut ca inca mai sunt pescari care nu.si dau seama ca factorul psihic este foarte important la orice partida fie ea de agrement sau concurs.
Cand am spus de cei care rad nu am avut pe cineva in vizor ci a fost o referire generala.
Referitor Sky eu cred ca e un rod-pod bun, doar ca multi din pescarii care au unul l.au luat in primul rand ca da bine la imagine si abia apoi pt ca au nevoie de el.
Eu prefer sa investesc in nade de calitate, in care sa am incredere. Am vazut ca inca mai sunt pescari care nu.si dau seama ca factorul psihic este foarte important la orice partida fie ea de agrement sau concurs.
Carpfishing... A way of life!
De mult ma intreb, si intreb si pe aici daca rod-podul e o necesitate sau un moft, ca da binemikecarp scrie:@krokodilul, multumdesc ca ai raspuns pt mine.
@Teacher64,
nu e moft. pescuieste cu suporti individuali pe un ponton de lemn sau pe un mal pietros
nu e moft. pescuieste cu suporti individuali pe un ponton de lemn sau pe un mal pietros
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro
www.ovidius.com.ro
Nu stiu la voi, dar arata-mi o singura balta in Vestul tarii cu conditii din astea, sau unde nu pot folosi suporti individuali.Vali Vesa scrie:@Teacher64,