Detalii si discutii legate de cluburi/asociatii de pescuit, prezentari, activitate, promovare, etc
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
mosharu
- maniac
- Mesaje: 2545
- Membru din: 20 Apr 2007 17:14
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de mosharu » 02 Ian 2009 23:08
-
ghitighiusan
- veteran
- Mesaje: 888
- Membru din: 25 Aug 2008 16:16
- Localitate: Alba Iulia
Mesaj
de ghitighiusan » 02 Ian 2009 23:33
@ Mosharu
Trebuia sa ne mai spui ca ai fost sofer de TIR???

Se vede din poza

-
mosharu
- maniac
- Mesaje: 2545
- Membru din: 20 Apr 2007 17:14
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de mosharu » 02 Ian 2009 23:42
-
sebas
- member
- Mesaje: 263
- Membru din: 27 Aug 2007 23:36
- Localitate: madrid-spania
Mesaj
de sebas » 03 Ian 2009 01:59
Nu rad tata

, doamne fereste !!! stiu si eu ce e ala covrig
Si pe urma nu-mi permit sa rad....cine ma duce si pa' mine la Peris cand oi veni pe acasa!?!:lol:
...cine imi explica cum se foloseste palinca aia buna pe post de dip?!?

-
mosharu
- maniac
- Mesaje: 2545
- Membru din: 20 Apr 2007 17:14
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de mosharu » 03 Ian 2009 13:49
-
ghitighiusan
- veteran
- Mesaje: 888
- Membru din: 25 Aug 2008 16:16
- Localitate: Alba Iulia
Mesaj
de ghitighiusan » 03 Ian 2009 13:59
sebas scrie:
...cine imi explica cum se foloseste palinca aia buna pe post de dip?!?

Hai ca-ti zic io !
Iei 2-3 guri sanatoase de palinca(50-60 grade),galgai de cateva ori(nu-i nici un bai daca mai scapa si pe gat),introduci 3-4 bile in gura si continui galgaitul pana bilele absorb in totalitate palinca(sau,ma rog,pana iti aluneca pe gatlej).
Repeti aceasta operatiune,ori de cate ori consideri ca este nevoie.

-
mosharu
- maniac
- Mesaje: 2545
- Membru din: 20 Apr 2007 17:14
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de mosharu » 03 Ian 2009 14:24
si iti zic io' in continuare:
ori cazi cu tot cu masina in balta...ori nu mai sti directia

-
sebas
- member
- Mesaje: 263
- Membru din: 27 Aug 2007 23:36
- Localitate: madrid-spania
Mesaj
de sebas » 03 Ian 2009 15:16
ghitighiusan scrie:Repeti aceasta operatiune,ori de cate ori consideri ca este nevoie.

Dap... ma uit pe sticla de dip de la mainline si zice acolo ca trebuie tinut intre 1 minut si 30 de minute.
Intrebare...nu e cam putin 30 de minute?

-
ghitighiusan
- veteran
- Mesaje: 888
- Membru din: 25 Aug 2008 16:16
- Localitate: Alba Iulia
Mesaj
de ghitighiusan » 03 Ian 2009 17:17
E drept ca e cam putin ! Oricum o sa-ti dai seama cand sunt dipuite bilele fiindca ti se blocheaza malaxorul.Ideal ar fi sa nu faci aceasta operatiune singur.Suna 2-3 prieteni.

-
mosharu
- maniac
- Mesaje: 2545
- Membru din: 20 Apr 2007 17:14
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de mosharu » 03 Ian 2009 18:29
ghitighiusan scrie:E drept ca e cam putin ! .Ideal ar fi sa nu faci aceasta operatiune singur.Suna 2-3 prieteni.

si unul din prieteni sa fie CP'u
