cea mai frumoasa partida de pescuit

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 19 Feb 2008 23:46

oricum foarte frumoase piesele :mrgreen: vreau si io :lol:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 19 Feb 2008 23:52

remus_cta scrie:razvane la primu film pe care lai postat ai avut un moment cand ai dtensionat lanseta.cand ai trecuto pe sub cealalta.cred ca alal a fost momentu de cotitura,dac nu lai scapat atunci nu prea mai aveai cand.scuzama ,nu vreau sa par un nesuferit,e doar un comentariu da nu mam putut abtine
salut remus

stiu ca am gresit dar cand esti singur ce poti face in asemenea momente? :D sa vezi cand am avut 3 trasaturi odata cum a fost :mrgreen:

PS
ce se mai prinde pe ghiolu mare si ghiolu mic langa satul devacanta? :mrgreen: ,acolo am inceput pescuitul pe vremea cand faceam vacantele la bunici :mrgreen:

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 20 Feb 2008 00:38

ghiolu mic a devenit o groapa de gunoi,autoritatile nu fac nimic sa remedieze situatia dar acum construiesc un moll aici exact in tabacarie si sper sa bage o curatenie ceva.oricum crap mai este da foarte putin,tot ce se prinde dar absolut tot ce se prinde se baga la traista nu consteaza ca e crap de 10 kg,anu trecut intr-o seara sa prins unu sau ca este caras de 20 de grame tot se ia.iar pestii care au mai ramas sunt bolnavii de tenie majoritatea.eu am un bunic care se duce la pescuit si imi zice ca majoritatea pestilor au viermi in stomac,mie mia zis prima data asta in timp ce mancam o ''captura de-a lui'' mi sa facut rau instantaneu+ca aceea carne a prins un gust foarte ciudat,unii zic ca e de la namol,io zi ca e de la toate mizeriile care se arunca acolo.ghiolul mare a fost populat acum vreo 4 ani dar e mafie mare aici,anu asta sa tinut si concursu de vapoare nush cum sa numit si a fost greu cu pescuitu.oricum am avut satisfactii mari la ghiolu mare ,un lac in care se mai prind si crapi de 15-16-17 kg dar si mult peste mai mic +ten mult.evident ca acei crapi se prind in locuri care se nadesc .aici se pescuieste numai cu porumb , dar ma bate gandu ca vara asta sa fac o partida de vreo 4 zile in care sa nadesc cu boilies si sa sper ca intra exemplarele pe care leam amintit mai sus

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 20 Feb 2008 00:41

asa e cand esti singur si mai ai si un peste mare nu mai esti atent la chestiile care ti se par minore dar realizezi cat de majore sunt dupa ce se intampla.io la fel am rupt o lanseta ,nu eram atent aveam peste,eram singur si fix pe ea am calcat din tot malul pe care il aveam la dispozitie :lol:

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 20 Feb 2008 00:43

mike io am inceput balul vad ca razvan ma ajutat sal continui da voi?????.hai ca intrarea e moca ce drek :lol: si bautura e din partea casei

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 20 Feb 2008 01:27

remus_cta scrie:ghiolu mic a devenit o groapa de gunoi
:oops: :oops: :oops: ,si ce amintiri am de pe acolo din anii 82-88 :cry: :cry:

remus_cta
veteran

Mesaj de remus_cta » 20 Feb 2008 01:34

si cand te gandesti ce lac ar fi fost asta lac mare frumos fix in mijlocul orasului ar fi fost raiul pescarilor sa iesi din casa sa treci strada si sa te duci la un pescuit adevarat nu de caras cat palma :evil: .ce sa facem asta e mentalitatea romanilor toti iau si dupa cativa ani tot ei ajung sa injure ca numai este peste in lac dar ei in schimb iau ciortan de 200 de grame cu sacu si il dau de mancare la pisici ca doar au platit taxa nu.io sincer mananc crap da decat sa iau un crap de 10 kg acasa pe care nu il mananc si sfarseste prin a fi aruncat la gunoi mai bine iau un ciortan de 3 kg cat pentru o saramua seara sau un crap prajit si atat.razvane da sa revenim la subiect ca io deja sunt offtopic

mosharu
maniac

Mesaj de mosharu » 20 Feb 2008 03:19

remus_cta scrie:a durat atat de mult sa scriu pentru ca mam uitat si la liverpol-inter.pariasem 100 de mi si daca iesea biletul imi luam o mulineta noua.da a pierdut interu cu 2-0 :evil: banii sau dus, si mulineta mai trebuie sa astepte :lol:
Remuse, si io visez la o vila in pipera...dar nici saptamana asta nu mi-au iesit cele 6....din 49 :mrgreen: :lol:

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 20 Feb 2008 08:28

Bravo Remus. Draguta poveste. Eu cred ca nu are sens sa te scuzi pt ca cel mai mare peste prins de tine a avut doar 7kg. Parerea mea e ca in pescuitul la crap sunt destul de multe lucruri mai importante decat kg pestelui. Oricine isi doreste capturi monumentale, dar daca tu esti multumit cu ce prinzi eu cred ca ai avut o partida reusita.
Carpfishing... A way of life!

Dan Cristian
veteran

Mesaj de Dan Cristian » 20 Feb 2008 08:43

Foarte tare !!! :D :D :D

Scrie răspuns