Ascutire carlige si refolosire carlige uzate
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- veteran
Multumesc pt sfaturi. Banuiam ca majoritatea prefera pe cele noi. La oxidare ma refeream la o oxidare de suprafata cand lasi momeala pe ac si nu cureti imediat carligul. Banuiesc ca pare ciudat dar sunt carlige de firma dedicate de crap si nu credeam sa fie afectate asa urat. Oricum stiu ca nu se merita riscul cand dai la crap si mai bine sa ai carlige ok decat sa risti ceva cu ele. La mine nu am avut riscuri mari pt ca nu am prins crap mare
dar sper sa il prind anul asta. Multumesc inca odata

Ce risc nene...ce vorbesti mata' acolo?! Eu le ascut cu placere cand mi se tocesc, decat sa schimb montura, dupa ce recuperez de pe un dig de piatra, deoarece e clar ca se mai tocesc in varf ..... Si daca ratezi ce, dai iar dupa el....nu mor nici eu nici crapul....eu voi fi mai atent data viitoare, iar el, musiu crapul, ramane bine merci si m-asteapta pana dau iar dupa el. Folosesc pt ascutit o gresie foarte fina, si ma bucur de fiecare data cand prind fara probleme pestele cu un carlig reascutit. Normal, nu le poti ascuti la nesfarsit....si nu le ascut din lipsa de altele noi...ci doar din comoditate... 

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Asta a fost tare!!!jenel scrie:eu le adun si le dau la buybach

De unde le-aduni, de pe unde le pierde lumea din agatzaturi?! Eu la Dunare las in prostie monturi...cat naiba sa tina un carlig, ca ramane cu plumb cu tot in apa!!!

Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
-
- junior member
- Vlasin Florin
- maniac