Cel mai secret concurs de crap din anul 2008

Anunturi, detalii desfasurare, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
sergiu_q
senior member

Mesaj de sergiu_q » 26 Iun 2008 21:51

pana la urma unde se tine ?

Mary2005
member

Mesaj de Mary2005 » 26 Iun 2008 22:16

sergiu_q scrie:pana la urma unde se tine ?
Hobaia

oanavictor
veteran

Mesaj de oanavictor » 27 Iun 2008 07:57

UNICAT IN LUME !!!!!!!!!!!

CONFORM POSTARII DE PE SIT-UL ORGANIZATORILOR ,CASTIGA ECHIPA CARE PRINDE CEI MAI MULTI PESTI.
ASTA CA SA FIE CONORM REGULAMENTULUI CIPS-FIPS.
:lol: :lol: :lol: :lol:
www.darvari.ro
Clubul de Pescuit Crap Pelicanul
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 27 Iun 2008 12:06

Dl Victor Oana,

Va rog sa mai cititi o data articolul respectiv si daca mai gasiti un "Vali Vesa - Tomis" eu mananc pagina.
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

oanavictor
veteran

Mesaj de oanavictor » 27 Iun 2008 15:31

Vali Vesa scrie:Dl Victor Oana,

Va rog sa mai cititi o data articolul respectiv si daca mai gasiti un "Vali Vesa - Tomis" eu mananc pagina.
Scuze si iertare pentru numele clubului -VALI VESA -OVIDIUS CONSTANTA .
Va rog frumos ,daca se poate sa ne explicati si noua adeziunea pentru sistemul de desfasurare al competitiei cat si motivul pentru care nu a-ti mai participat .
Oricum tot ar trebui sa mancati macar jumatate de pagina ,pentru ca VALI VESA exista in pagina respectiva .Ca e TOMIS sau OVIDIUS ...........tot la CONSTANTA E SI NU CRED CA LE POATE INCURCA CINEVA . :lol: :lol:
www.darvari.ro
Cea mai mare realizare a diavolului a fost accea ca a convins lumea ca nu exista!

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 27 Iun 2008 18:43

o fi el unicat in lume acest concurs dar poporul ROMAN E SI MAI UNICAT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

oanavictor
veteran

Mesaj de oanavictor » 27 Iun 2008 20:10

CLASAMENT VINERI ORA 20

1 CARPING ...............182KG ...............6 PUNCTE
2 ENERGY CARP ........146 KG ..............6 PUNCTE
3 SENZOR .................136 KG ..............6 PUNCTE
www.darvari.ro

tudor_crap
junior member

Mesaj de tudor_crap » 27 Iun 2008 23:51

bravo baietilor... se pare ca si lumea pescuitului e un mediu foarte corupt, cu anumite interese, din partea... unor persoane! Spuneti voi, se respecta intradevar regulamentul la competitii? Nu se fac invarteli si furtisaguri? Mai nou vad ca participarea e ca la baruri ` `conducerea are dreptul de a-si selecta clientii`` . pacat :evil: .I.
field tester DudiBait
ImagineImagine

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 28 Iun 2008 12:11

oanavictor scrie:...Va rog frumos ,daca se poate sa ne explicati si noua adeziunea pentru sistemul de desfasurare al competitiei cat si motivul pentru care nu a-ti mai participat ...
Daca mi-am exprimat o parere, a fost puncul meu de vedere personal. Mi se pare OK sistemul eliminatoriu progresiv desfasurat pe 3 balti. Asta e parerea mea.

Din pacate clubul Ovidius nu a reusit sa prezinte o echipa de 8 competitiva. Asta e, poate anul viitor. Anu asta mai acumulam experienta :mrgreen:

Intrebarea este de ce nu participa cluburile cu echipe puternice? Atitudinea asta de gradinita, "nu faci cum vreau eu imi iau jucariile si plec", nu aduce nimic bun pescuitului la crap si competitiei in sine. Pe cine au penalizat??? Pe "Senzori" in nici un caz.

Parerea mea...
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

oanavictor
veteran

Mesaj de oanavictor » 28 Iun 2008 14:10

Vali Vesa scrie:
oanavictor scrie:...Va rog frumos ,daca se poate sa ne explicati si noua adeziunea pentru sistemul de desfasurare al competitiei cat si motivul pentru care nu a-ti mai participat ...
Daca mi-am exprimat o parere, a fost puncul meu de vedere personal. Mi se pare OK sistemul eliminatoriu progresiv desfasurat pe 3 balti. Asta e parerea mea.

Parerea mea...
Propunerea G6 afost aceea ca toate echipele care doresc sa participe sa achite intai taxa de participare ,si pe urma sa se supuna la vot sistemul de desfasurare .Lucru care nu a fost acceptat ,cu motivatia ca ''CE SA CAUTE TOTI MAIMUTOII LA DISCUTII ''
Daca stiati ca nu veti participa ,trebuia sa va dati cu parerea in PARCUL CISMIGIU ,LA COLTUL MICROBISTULUI .

Parerea mea .
www.darvari.ro

Scrie răspuns