Crap 4Ever 2004- Peris 10-12 Septembrie 2004- Bazinul mic
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Daniel Costache
- veteran
Ideea unei taxe mici cred ca este binevenita. Daca se recurge la o taxa mare numai de dragul de a se creea o selectie a participantilor cred ca este o greseala deoarece selectia se poate realiza foarte usor numai plecand de la echipamentul obligatoriu.
Pentru cei tineri ar fi un castig imens sa poata pescui langa cei cu experienta iar conditiile oferite de un concurs nu se vor compara niciodata cu o partida oarecare de pescuit.
Pentru cei tineri ar fi un castig imens sa poata pescui langa cei cu experienta iar conditiile oferite de un concurs nu se vor compara niciodata cu o partida oarecare de pescuit.
Salutari din Miami
- Cristi Bolfos
- member
Eu am sustinut in cadrul asociatiei varianta mai scumpa dar dupa cite vad pe acest Forum - parca e mai bine un concurs mai relaxat si cu echipe mai diverse . Nu stiu insa cati dintre voi se vor inscrie la acest concurs chiar si in varianta minimala . Mi-e teama sa nu se confirme regula ca una scriem si alta facem . Oricum vor fi prezente echipe tari - Senzor , Bibu - Cotelici , Dr Crap , Adriano- Calina etc Ar fi poate o buna ocazie sa ne cunoastem cu totii si sa incercam impreuna sa facem un concurs minunat . Chiar si regulile pot fi mai permisive - pentru ca nu-i asa cind luptam pentru glorie , parca dusmanul nu e atit de negru 

pentru CristiB
Cristi, "Crap 4Ever" este un concurs ce se desfasoara pe durata a trei zile si doua nopti, si nu constituie etapa de calificare pentru un Campionat Mondial cum au fost calificarile de la Hobaia. Nu se poate defalca pe etape, etc.
Ca si anul trecut, speram sa fie un concurs relaxant si prietenesc. Sunt destule echipe "tari" care vor participa: sigur 3-4 din cele care au "luptat" la Hobaia, plus inca vreo 5-6 echipe formate din crapisti consacrati, (Iliuta &Co., echipa din Moreni ce a castigat anul trecut, doua echipe din Craiova...).
Asa cum spunea si Val, in functie de varianta cu cele mai multe optiuni, vom alcatui si regulamentul, care va fi mai relaxant in cazul concursului de 3 milioane. Dar obligatoriu va cuprinde cele postate de mine intr-un mesaj precedent, (un singur carlig, "fir de par", catch-and-release, etc.).
Al. Trentea
Asociatia "Pescari 4Ever"
Ca si anul trecut, speram sa fie un concurs relaxant si prietenesc. Sunt destule echipe "tari" care vor participa: sigur 3-4 din cele care au "luptat" la Hobaia, plus inca vreo 5-6 echipe formate din crapisti consacrati, (Iliuta &Co., echipa din Moreni ce a castigat anul trecut, doua echipe din Craiova...).
Asa cum spunea si Val, in functie de varianta cu cele mai multe optiuni, vom alcatui si regulamentul, care va fi mai relaxant in cazul concursului de 3 milioane. Dar obligatoriu va cuprinde cele postate de mine intr-un mesaj precedent, (un singur carlig, "fir de par", catch-and-release, etc.).
Al. Trentea
Asociatia "Pescari 4Ever"
- sss_snake00
- junior member
hair
deja vad a doua oara "hair"
nu este voie sa pescuim cu mamaliga, cu babaros, cu cocolos???
nu este voie sa pescuim cu mamaliga, cu babaros, cu cocolos???

snake
- sss_snake00
- junior member
hop si BUM
Matale ai voie cu tot ce ai zis, daca vreA organizatorii care este!
Ka mare crapist ce te afli, trebuia sa stii ca carpistii care este, mai ales aia care este in Anglia care este, pescuieSTE si cu pasta nu numai cu pasta fiarta care este boilis la matale. Daca vreau, pasta mea poate CA sa fie si de mamaliga, si de mamaliga cu paine, si de paine. Matale iti recomand paine cu carbid.
snake
Ka mare crapist ce te afli, trebuia sa stii ca carpistii care este, mai ales aia care este in Anglia care este, pescuieSTE si cu pasta nu numai cu pasta fiarta care este boilis la matale. Daca vreau, pasta mea poate CA sa fie si de mamaliga, si de mamaliga cu paine, si de paine. Matale iti recomand paine cu carbid.
snake
snake