Vand 2 mulinete Daiwa Tournament Linear X 5500 BR

Anunturi de vanzare-cumparare de echipamente de pescuit, noi sau second hand.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

udvarhely
senior member

Mesaj de udvarhely » 12 Feb 2009 22:19

era :D :D

Neamtul
maniac

Mesaj de Neamtul » 12 Feb 2009 23:03

Levi,eu pe acest forum n-am vazut alt anunt cu astfel de mulinete,decat pe-al meu.Eu AM AVUT de vanzare doar 2 bucati,n-am spus trei niciodata.
Si pe alte forum-uri tot doua am scris ca vand.Pretul,intr-adevar,a fost de 1200 lei si eu zic ca merita chiar mai mult.Nu cred ca le mai dau.M-am convins si cu BBRLC.Cred ca nu merita sa fac schimbul.Ma duc marti sa le compar 'pe viu',puse una langa alta si atunci ma decid definitiv. :-)

PS:1200lei/3buc!? :shock: :evil:
Daca as fi primit o astfel de propunere cred c-as fi interpretat-o ca o jignire la adresa mea si la cea a producatorului. :lol:
Pescuitul este o arta...dar si un hobby foarte scump.

Neamtul
maniac

Mesaj de Neamtul » 13 Feb 2009 00:55

Nimic,nu le mai vand fara 1300 lei/amandoua.
N-are rost sa le dau de pomana.

Levi
veteran

Mesaj de Levi » 13 Feb 2009 01:00

Neamtul scrie:Levi,eu pe acest forum n-am vazut alt anunt cu astfel de mulinete,decat pe-al meu.Eu AM AVUT de vanzare doar 2 bucati,n-am spus trei niciodata:
Pai nici eu nu am spus ca ati avut trei, ci ca era un anunt cu 3 astfel e mulinete ptr 1200 :-) na scuze, n-am vrut sa fooot topicul :mrgreen:

Neamtul
maniac

Mesaj de Neamtul » 14 Feb 2009 17:15

Am gasit si eu anuntul cu cele 3 mulinete.Singura diferenta este ca acele mulinete sunt Linear S.Eu am linear X.Diferenta sunt cateva detalii tehnice si,bine-nteles,pretul,care la Linear X este mai mare cu 180-200lei/buc.
Daca as fi avut din alea,le-as fi dat si eu mai ieftin,dar asa...
Oricum sunt gata ambalate si luni pleaca.Au fost cumparate de un prieten din Constanta,la pachet cu lansete si rod pod. :mrgreen:
Anuntul ramane valabil pana cand nu primesc confirmarea baiatului ca le-a primit si banii sunt pe drum.Dupa aceea am sa cer inchiderea subiectului.

PS:Mai am un client pe care trebuie sa-l refuz ptr. ca celalt este o cunostinta si am mai tratat cu el 'afacerea' prin decembrie,deci ii le vand lui.Deci,consider ca pretul este bun(2 clienti).

Neamtul
maniac

Mesaj de Neamtul » 21 Feb 2009 14:49

Am primit azi confirmarea de la noul proprietar ca marfa e la el si banii pe drum. :mrgreen:
Marfa e vanduna si se poate inchide. :mrgreen:

Închis