lotul de crap

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 29 Iun 2004 10:45

Nu a existat nici un fel de rea intentie in mesajul meu, am vrut doar sa spun ca a fost un concurs de scos pestele din apa si atat. Ganditi-va la faptul ca s-au castigat campionate europene sau mondiale cu 3-4 pesti prinsi si cred ca este suficient. Inca o data va spun, asta nu inseamna ca viitorii selectionati nu sunt chiar cei mai buni si ca nu vor sti sa se adapteze la conditiile din viitoarele competitii. Sigur ca v-ati bucurat cu totii, marea bucurie a noastra este sa prindem peste, dar in competitiile adevarate se intampla destul de rar acest lucru, nu? :wink:

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 29 Iun 2004 14:26

stiti ce zic eu baieti: Ne au bagat acolo sa pescuim si asta noi am focut, peste mult? peste mai putin? Nu stiu, dar aurez la toti participanti si la toti pescari fir intins.
Putea sa fie hobaia sau Sarulesti sau Tancabesti..o sa castiga cineva, cel mai bun sau cel mai norocos, dar sa dovedit (cum asteptarile ziceau)ca nu o sa pleca niciuno din cei care au plecat pana in anul trecut: anul acest vorbeste PUNCTELE tata nu prietenie si relatii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si la cat pare cei mai tineri au mai mult NOROC sau..tecnica? Meditati comorazi mei, meditati.
Numai bine

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 29 Iun 2004 14:30

a fost un concurs de scos pestele din apa [/b]si atat.
Gica a fost un concurs de scos pestele din apa sau de lasat monturile in stufuri? Sper ca nu a vazut mesajul tou cineva care a pescuit in sectorul a si b :lol: :lol: pentru ca o sa se inerva rao de tot cu toate monturile pe care le au lasat acolo. numai bine

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 29 Iun 2004 16:28

Imi pare rau ca nu m-ati inteles, nu m-am referit la conditii. M-am referit la faptul ca diferentierea intr-o balta in care toata lumea prinde, este cel putin superficiala. In fine, mi-am spus doar o parere de observator si nu una de...."expert".

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 29 Iun 2004 16:35

Gica - tu esti baiat destept si sigur intelegi ca nu pescuiesc 2 echipe in acelasi fel si cu acceasi momeala ( sigur exista si exceptii ) Uite eu am fost prostul prostilor la mansa asta . Mi-a dat Dumenezeu loc super si nu am avut nada suficienta sa-l tin pe loc . La porumb nici nu se uita iar boilies sa-l tin pe loc am avut numai pina vineri seara - cind eram pe locul 1 . Cind s-au terminat boilisurile s-a dus dracu si norocul si mi-am revenit abia simbata dupa masa ( ajunsesem locul 5 ! ) - dupa intervalul permis de primire de nada noua . Am recuperat aproape 40 kg dar nu mi-a ajuns timpul - plus ca Adriano s-a sfortat un pic si a terminat bine . A tremurat un pic :lol: :lol: si acum are chef de glume - dar pe balta avea draci la maxim . :lol: Solomon si fiul au avut bafta de pesti mai putini ca mine dar de 1.5 ori mai mari . Eu am prins 33 crapi cu o medie de 3 kg si el a prins 30 crapi cu o medie de 4.2 kg .
Nu pot fi de acord cu cele spuse de tine - pentru ca in primul rind la Hobaia nu exista echipe slabe si te ard aia de linga tine de nu te vezi daca ai cea mai mica slabiciune in nadire - calitate de momeala - etc . Se prinde mult , pestele e super bataios , se doarme extrem de putin , caldura e mare ( concursurile se fac prin toamna nu acum ! ) Gindeste-te un pic cit au dormit cei de la Senzor ca sa prinda 284 kg de peste in 72 ore . E greu si clasamentele chiar arata o pregatire buna a echipelor la toate nivelurile - tehnic , nada si momeli , fizic , psihic , etc

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 29 Iun 2004 21:33

are dreptate valpi, gica, concurs inseamna si sa resisti la oboseala maxima, la tensiune vecinilor care se aproprie etc. este un complex de lucruri. Oricum in general am vazut echipe destul de pregatite pentru a concora, si daca a fost peste mult gica asta e. Castiga cine scoate mai mult si repet pentru toti: punctajul vorbeste!!noapte buna
Faptul ca am tremurat un pic valpi este adevarat pentru ca oricum avei sanse sa ma depasesti. faptul ca aveam nervi la maxim nu este adevarat, eram asa de linistit la sfarsitul ca duminica la 10 dimineata mam intins in pat un pic (nu stii ca eu ma lipesc de patul meu oriunde ar pescui? si in portugal daca ajung acolo (sa mi da Dumneseu sansa sa dorm si un pic in portugal cu o paturica calda de coluare rosu,galbe si albastru)!!!
Sincer eram cam nervos pentru ca mau intrat foarte mult ciortan(nesimtit peste acest) la dubla boiles de 18 (uitativa la posa pe crap.ro montura acea este a mea si boilis se vede clar) (nici la butimano am luat atat)si am inceput sa cred ca in standul meu nu mai este peste mai mare de 2 kg. dar numai ciortan la 1,5 kg cu tupeu mult fratilor. nesatul radea orice aruncam in apa (la un moment dat am vrut sa bag pe fir de par o cutie de pate de ficat cu cutie cu tot dar era ultima si nu am vrut sa risc ultimul meu pranz scuotend cutie cu un caras agatat pe ia). asta e.
Noapte buna tuturor si...atentie la ciortan!!

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 29 Iun 2004 22:04

Pai Adriano - bagai cutia de pateu si te invitam la mine la o fasolica cu ciolan ! Nu ramaneai nemincat :lol: :lol: Iti trimiteam cu arbitrii momeala noua - fasole :lol: Acum la modul serios mi-ar fi placut sa te depasesc si chiar am facut pe dracu in patru sa tin de locul ala 2 pe care il aveam duminica la 11.30 dar v-ati dovedit mai buni pe final . Sa stii ca tot concursul nu am prins ciortan nepunctabil dar intre 11.30 si 13.30 duminica am scos 4 bucati . Si acum sapca mea are urma de muscatura ca imi venea sa imi maninc basca din cap de necaz :lol: :lol: Oricum a fost palpitant si parca asa e mai frumos un concurs - chiar daca in cazul meu mai iei si bataie . Nu uita cine a fost dupa noi - 2 componenti actuali ai lotului national de crap ( Oslobeanu si Rosioru ) si un cistigator de sector din mansa 1 ( Nic Manoiu ) si asta la o diferenta de vreo 35 kg . Parca suna altfel locul 3 sau 4 !!

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 01 Iul 2004 00:17

Gica,pe undeva stii tu ceva.Acum doi sau trei ani,la CM in Portugalia s-au prins f putini crapi peste 2 kg,pt ca era o balta nou populata.Acum insa,e clar ca domnii crapi au ajuns acolo la 4-5 kg,si densitatea lor ar fi destul de mare.Sursa e chiar unul dintre cei care au reprezentat Romania atunci,si crede-ma,se pricepe…

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 01 Iul 2004 00:18

Mai ridic o problema,fara a voi sa fiu circotas.Am constatat ca nu s-au prea inghesuit persoane cunoscute din lumea comerciantilor (Iliuta poate confirma sau nu)autohtoni.La fel,si cei din presa.Poate ca e mult spus,dar aceasta preselectie ,un adevarat campionat national de crap,reprezinta un eveniment in lumea pescarilor de la noi,si ar fi meritat mai multa atentie.Si iertat sa-mi fie,dar si din partea celor care convietuiesc pe acest forum,dedicat,pina la urma,pescuitului la crap

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 01 Iul 2004 17:07

Cezare - am mai postat si in alta parte pe acest Forum subiectul asta , il postez si aici . Frate pe balta e greu - e praf - te maninca tintarii - e drum lung de facut in soare ; mai bine ne intrebam si ne uscam ochii in calculator - si uite asa devenim campioni la "pescuitulvirtual.ro " Pai nu-i mai simplu sa te intrebe cineva pe Forum cum legi rigul decit sa vada cum il si faci in mod normal ? Ce atita bataie de cap ? Presa sta bine - ti-am zis de ALP - si TV sta bine - ai mei de la Legende si Trofee au facut deja o emisiune , Silea e mereu pe balta - pe Tibanu il batea lumea cu pietre - pe cine mai stii ? Ma mira lipsa lui Tarus - dar o fi un motiv pentru asta ! Cit despre vizitatori - nu am vazut la standuri decit carausi - care aduc sucuri , apa , bere race , mancare si simbata nada . Vreunul sa intrebe ce si cum - sa mor daca am vazut . Poate dam impresia de cosmopoliti - dar va asigur aca nu ecazul la 99 % din cei care sunt acolo . Nu muscam fratilor si mai ales ne mai tineti de urat !! :lol:

Scrie răspuns