Tot in acest topic,ceva pagini mai inainte,Ovidiu si-a explicat mult mai clar pozitia.Oricum,in GENERAL,extremele sint periculoase!Din postura de pescar innebunit dupa trasatura de crap si drill si nu dupa pestele propriu zis,precum si din postura de viitor proprietar de balta(care isi face inca temele economice a.i. sa impace toti pescarii) cred ca sist. C&R este pt anumite marimi de crap....teacher64 scrie:Ovidiu: Personal, ma doare la carburatorul masinii vecinului(!) de crapii vreunui patron. Dar daca merg pe o balta, vreau sa prind crap. Sau sa vad ca ESTE crap in balta, si daca nu prind, e poate vina meavulc ovidiu scrie:[
Respect regula baltii, NU braconez, NU fur pestele, eliberez pestele, dar mai da-o in saracia ei de viata!
Si daca in Romania vom ajunge ca in Anglia cu pescuitul de crap, sa nu poata veni un priten la mine pe balta in vizitam, IMI RUP BETELE si ma apuc de stuparit!. Dar arata-mi un mare campion pescuind cu succes in fantana
![]()
Suntem, deci, datori, sa pastram pana si avutia altuia, pentru a ne putea distra in continuare. Asa cum tu nu distrugi partia de schi ( facuta de altii) ca sa poti schia si maine, sau nu sugrumi fetita (buna de...), asa lasa-le si altora o portita si loc de distractie!
Ca nu-s pe cale de disparitie nici unele nici altele, si nici nu trebuie sa ne rupem "betele"!!!
![]()
pt. Rahan:m-as bucura daca cu anumite slogane am reusi sa schimbam mentalitatea romanilor(si nu numai),dar personal nu cred ca se poate.eu nu reusesc nici prin exeplu personal,d-apoi cu alte "efecte".....
pt.Radumatica:cred ca nu mai facem o partida impreuna daca esti asa drastic..

Pina la urma noi trebuie sa incercam sa ne pazim locurile de pescuit actuale prin curajul de a-i arata(spune,desena...) pe ce-i care pescuiesc in scop comercial sau in ciuda regulilor baltii.