Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
2door
senior member

Mesaj de 2door » 13 Apr 2010 10:00

am vorbit azi cu sotia lui stefan si a zis cxa tot tulbure si naspa e apa.frig si bate vantul.mi-a zis ca o zi misca si sare ca nebunu' si dupa aia trei zile ploua si nu mai zice nimic.
mai stau putin...

gioxx
member

Mesaj de gioxx » 14 Apr 2010 17:42

de duminica ma tot pregatesc si marti dupa amiaza...am dat cheie si...hai la Stolnici. surpriza mare...in loc sa fac si eu o partida de 24 de ore, am facut cale intoarsa....balta nu era deschisa pentru pescuit, lucrari de amenajare a drumului pe balta. si uite asa...stanga imprejur si cauta o balta in apropiere. si cum sunt multe....nu am avut unde sa ma duc decat la Potcoava. nu avem balti fratilor, ce ne facem

2door
senior member

Mesaj de 2door » 14 Apr 2010 19:31

da un tel inainte sa te duci.omu nu poate anunta la radio ca e inchis.

gioxx
member

Mesaj de gioxx » 15 Apr 2010 09:30

am sunat dar nu a raspuns nimeni, vroiam sa intreb cum e apa. nici prin cap nu-mi trecea ca nu ne lasa pe balta. asta e

iiorgulescu
junior member

Mesaj de iiorgulescu » 15 Apr 2010 11:11

salut,

ai fost la Potcoava? daca da ce mai este pe acolo? cum este apa? care mai este regulamentul pentru anul acesta?
Fire Intinse!

gioxx
member

Mesaj de gioxx » 15 Apr 2010 13:41

am fost pentru prima oara. apa e tulbure si rece. de asemenea este nivelul foarte ridicat, este de 3-4 ori mai mare decat anul trecut (asta din ce spun paznicii). cica s-a populat cu caras mare (+ 1kg), crap din pacate nu, poate se va popula prin luna mai. am incercat vierme, rama (sperand sa prind macar ceva caras daca nu e crap) si...in 24 de ore am prins 2 carasi. stolnici ramane cea mai buna balta de la noi si cand nu se poate....fugi la potcoava sa-ti intinzi lansetele.

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 16 Apr 2010 19:23

Mai bine le intind in cada . Abia weekendul urmator de vineri pana duminica servesc...sa vedem ce-o mai fi pana atunci, s-o mai limpezi apa, s-o mai destepta crapu'...alea alea, i-o fi foame, i-o placea ce-i dau, cum ii dau...si daca nu...ce mai conteaza, suntem pe balta.
Catch & Release

gioxx
member

Mesaj de gioxx » 16 Apr 2010 20:07

asa am zis si eu...mai bine le intind in cada, dar daca tot plecasem de acasa, ma pregatisem atata, nada, mancare, bautura... e mai buna afinata pe balta decat pe coltar in sufragerie, chiar daca urmaresti la Tv fishing and hunting chanel.

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 16 Apr 2010 22:20

Iata exact regulamentul de pescuit pt 2010 la Stolnici, cu completari :

Regulament de pescuit 2010
Lacul Stolnici, Jud. Arges

● Taxa de pescuit este de 50 lei / 12h
● Taxa barcuta momit si nadit 30 lei
● Se pescuieste cu maxim 4 lansete, monturi cu un singur carlig, saltea de primire si
spray dezinfectant, minciog cu deschidere mare
● Se poate retine cantitatea de 3 kg crap cu greutatea cuprinsa intre 0.5 – 3 kg. Peste
aceasta cantitate doritorii vor achita 15 lei / kg
● Trofeele se vor elibera imediat si neconditionat dupa ce au fost eventual
fotografiate si anuntata administratia

Reguli de pescuit la crap:

● Intrarea pe lac se permite numai dupa ora 5:45 cand se va ridica bariera
● Pescarii pot intra cu masina la stand, lasa bagajele dupa care vor parca masina
langa sediul administrativ sau pot intra cu masina la standul de pescuit cu conditia
ca la sfarsitul partidei de pescuit,din proprie initiativa sa prezinte cantitatea de peste
prinsa, bagajele care sunt in masina, cu portbagajul si usile masinii deschise.
● Standurile de pescuit vor fi ocupate in ordinea intrarii pe lac.
● Se va pastra in minciog numai pestele care va fi retinut inclusiv cel ranit
● Pe toata durata partidei de pescuit, pescarii sunt rugati sa pastreze linistea.
● Este interzis braconajul (plasa, japca etc.), bomba
● Administratia are dreptul de a selecta clientii si abonatii
● Chistoacele de tigari, semintele si deseurile vor fi adunate si depozitate
in recipiente special amenajate
● Partida de pescuit se incheie la orele 17:45 indiferent de ora sosirii pe lac

Sunt interzise urmatoarele:

● Retinerea sau ascunderea pestilor, fapte ce pot fi retinute ca furt calificat si vor fi
solutionate de organele abilitate
● Pescuitul din barca, scaldatul, animalele de companie, insotitorii
● Orice alte fapte prevazute si pedepsite de lege

Dispozitii finale:

● Regulamentul se substituie unui act normativ de protectie a muncii
● Prezentul document face parte integranta din regulamentul de ordine interioara si va
fi afisat la loc vizibil in incinta fermei piscicole Stolnici
● Nerespectarea conditiilor din regulament atrage suspendarea pescuitului, parasirea
imediata a locatiei iar dupa caz deferirea catre organele abilitate

Regulament C&R la crap

1. Abonamentul C&R la crap va costa 1600 ron/pescar cu maxim 4 lansete + 1 lanseta eventual match, monturi cu un singur carlig – partide nelimitate pana la inchiderea sezonului 2010
2. Posesorii acestui abonament pot sa retina peste la pretul de
15 ron/kg, in limita bunului simt
3. Capturile mai mari de 5 kg se elibereaza obligatoriu (nu se pot cumpara). La capturile peste 10 kg se doreste daca este posibil chemarea personalului baltii pentru fotografiere
4. Obligatoriu saltea de primire si spray dezinfectant, minciog cu deschidere mare
5. Se manevreaza cu grija crapii pe mal
6. Daca un pescar doreste sa retina crapii prinsi noaptea pentru fotografiere dimineata (maxim ora 8:00) este obligat sa ii pastreze in saci speciali, pe fiecare in parte
7. Este interzisa folosirea oricarui tip de barca cu exceptia navomodelului
8. Partida de pescuit incepe la ora 5:45 si se termina la ora 17:45. Durata partidei se comunica de la inceput, astfel incat sa nu se creeze neplaceri in privinta prelungirii acesteia daca se doreste, in contextul in care altcineva a programat o partida dupa, pe acel loc (ex: daca am rezervat de joi pana sambata ora 17:45 si altcineva a rezervat de sambata ora 17:45 pana duminica, in cazul in care ma razgandesc si vreau sa mai stau pe acel loc, nu o mai pot face decat daca cel care a rezervat dupa mine este de acord sa schimbe locul)
9. Posesorii abonamentelor C&R vor lua la cunostinta si isi vor insusi regulamentul de pescuit si regulamentul de ordine interioara aprobate de administratia lacului Stolnici

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ
LAC STOLNICI

Regulamentul de pescuit pe lacul Stolnici face parte integrantă din prezentul regulament de ordine interioară.
Prin pescar se înţelege acea persoană care are în dotare unelte şi scule pentru pescuitul sportiv şi are următoarele drepturi şi obligaţii:
1. Intrarea pe lac se face numai pe drumul de exploatare prevăzut cu barieră şi sediu administrativ.
2. La sediul administrativ, pescarului i se aduce la cunoştinţă regulamentul de pescuit şi regulamentul de ordine interioară, care sunt afişate la loc vizibil.
3. După luarea la cunoştinţă, pescarul care doreşte să pescuiască pe acest lac achită taxa pentru care va solicita bon fiscal.
4. Pescarul care a achitat taxa de pescuit va fi îndrumat către unul dintre standurile de pescuit neocupate.
5. Standul de pescuit este prevăzut cu grătar, umbrar, ponton şi în stare perfectă de curăţenie.
6. Pe perioada partidei de pescuit, în perimetrul standului nu este permis accesul altor persoane (invitaţi), întrucât lacul este destinat strict pescuitului sportiv, nu agrementului.
7. Administraţia îşi rezervă dreptul de a selecta clienţii.
8. La finalizarea partidei de pescuit, pescarul va părăsi standul de pescuit, lăsând în urma sa curătenie, şi se va îndrepta către sediul administrativ, undeva va prezenta peştele prins şi reţinut, în conformitate cu regulamentul de pescuit.
9. Administraţia va duce la buna îndeplinire a prezentului regulament şi prin efectuarea unor verificări şi controale discrete şi inopinate.

Administratia va ureaza fir intins !
TEL : 0752 487 966
0762 218 597
Catch & Release

kauciuk
junior member

rezervari

Mesaj de kauciuk » 18 Apr 2010 11:32

Deci in continuare se merge pe rezervari? Credeam ca s-a terminat cu cutuma asta comunista, conform careia "poti sa rezervi orice loc de pe lac" numai ca de fiecare data cand suni, golful 1, 2, pompele sunt ocupate, bineinteles pana cand nu mai poti tu (ca persoana fara cunostinte prin staff-ul baltii) sa rezervi. Imi place balta Stolnici la nebunie, am pescuit de zeci de ori, dar totusi cred ca se putea sa nu se mai lase loc de interpretari, ca la fiecare Regulament Final! Fire Intinse.
carpoholic

Scrie răspuns