Sfaturi? pentru incepatori!!?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Musaro Adriano
- veteran
salut gica,1:nu am sis niciodata ca peris este o balta simpla.2nu stiu cum pescuieste prieteni toi dar daca au la fel experienta ca tine mi se pare ciudat ca nu au scos nimic.3daca mergi la peris nu doar albastroiu dar si pescari obisnuiti care merge acolo daca intrebi de o italian acolo stii ce te sice?"cine italian acel frumos si tiner care se baga pe ultimu ponton?da,este foarte gentil cu totii si nu stiu cum face dar fiecare data ca vine aici agata mereu crap mare.si..........frate nu imi vine sa cred dupa ca a luat crap pana la 14 kg.(scump gica)face o posa si leliberasa.
sper ca te am lamurit idee ,si daca venei la peris quand ai sis(eu tam asteptat)putei sal vezi cu ochi toi spectacol.salut si fir intins.ps.ce faci ne vedem la crap de aur?adri
sper ca te am lamurit idee ,si daca venei la peris quand ai sis(eu tam asteptat)putei sal vezi cu ochi toi spectacol.salut si fir intins.ps.ce faci ne vedem la crap de aur?adri
- Musaro Adriano
- veteran
ps2.prieteni toi care te au ris in fata..........mai bine se intrenasa la pescuit.si in loc sa vina pe baltacu sticla de tuica mai bine vine cu ideile noe pentru ca vremurile schimba,momelile schimba si tecnihe de pescuit schimba si metode vechie nu prea mai merge....pentru a lua ceva ca lumea.adri salut
-
- senior member
- Musaro Adriano
- veteran
salut mamaligare,mi a venit o idee :de ce nu vi tu personal,si cu prieteni tai,sa me torni tuica aia in urechile.stii unde ma gasesti.ps2 de unde vin eu nu prea este jegul dar mult lam gasit in mintea ta oligofrena si frustrata.imi pare rau dar nimeni nu a vrut sa ofenseze pe nimen dar vad ca pe tine adevarul nu ti place.salut adrianops3iliuta te rog sa nu stergi imediat mesajul meu cum nu ai sters cel de gica contra.lasal cel pution o zile.merci.ai ca este asmusante.salut drino
-
- senior member
-
- junior member
sfaturi?pentru incepatori!!?
Domnilor,numai latiFUNDUL din Pipera GIGI BECALI are un asemenea comportament.Fiti cavaleri,fiti pescari.
-
- senior member
Daca urmariti cu atentie, eu nu am facut decat sa raspund la mojicia italianului. Iata ce se spune pe un alt site dedicat pescuitului:
"Comentarii Data postarii
Balta: Peris , localitatea: Peris, jud: Ilfov 01-05-2003
Dai 250000 lei dimineata, ti se spune ca ai voie cu 5 lansete si pe la ora 11 cand vine Dna ALBASTROIU prin zona se basica daca ai mai mult de 4 lansete intinse, asta subliniind ca balta e condusa de D-nul sau D-na nu se stie . Toata ziua s-a prins 2 ciortani si 4-5 bibani. Dupa unele zvonuri, in iarna a scos tot pestele si n-a mai bagat nimic. BALTA NU-SI JUSTIFICA PRETUL MULT PREA MARE SI CU REGULI CARE SE SCHIMBA DUPA PLUCUL UNORA. Taxa pe 2003: 250000 lei/zi.
Autor: Grigore Cristian, Bucuresti "
ps. cine o fi signora Albastroiu?
"Comentarii Data postarii
Balta: Peris , localitatea: Peris, jud: Ilfov 01-05-2003
Dai 250000 lei dimineata, ti se spune ca ai voie cu 5 lansete si pe la ora 11 cand vine Dna ALBASTROIU prin zona se basica daca ai mai mult de 4 lansete intinse, asta subliniind ca balta e condusa de D-nul sau D-na nu se stie . Toata ziua s-a prins 2 ciortani si 4-5 bibani. Dupa unele zvonuri, in iarna a scos tot pestele si n-a mai bagat nimic. BALTA NU-SI JUSTIFICA PRETUL MULT PREA MARE SI CU REGULI CARE SE SCHIMBA DUPA PLUCUL UNORA. Taxa pe 2003: 250000 lei/zi.
Autor: Grigore Cristian, Bucuresti "
ps. cine o fi signora Albastroiu?
Italian pe dracu'. In fond nici nu conteaza ca se da italian, poate aduce o pata de culoare infantilismul astuia.
Faza este ca Gica are dreptate si intr-adevar s-au bagat plasele la greu sub ghetza anul asta la Peris.
Este identic cu ceea ce s-a intamplat la Facau acum 2 ani! Anul trecut pt o Taxa de 8 milioane nu s-a prins absolut nimic la Facau. Au scos tot. Nu mai e peste si totusi anul asta au facut taxa 9 mlioane.
De fapt nici asta nu conteaza. Balta era oricum pt cei care isi permiteau sa dea grup 8 milioane la inceput de an si era limitat oricum accesul.
Nu conteaza ca se promite si nu se updateaza siteul de crap. Avem unde mai sta de vorba.
Pana la urma nu mai conteaza nici asta...
Ca prea se sterg mesajele.
Faza este ca Gica are dreptate si intr-adevar s-au bagat plasele la greu sub ghetza anul asta la Peris.
Este identic cu ceea ce s-a intamplat la Facau acum 2 ani! Anul trecut pt o Taxa de 8 milioane nu s-a prins absolut nimic la Facau. Au scos tot. Nu mai e peste si totusi anul asta au facut taxa 9 mlioane.
De fapt nici asta nu conteaza. Balta era oricum pt cei care isi permiteau sa dea grup 8 milioane la inceput de an si era limitat oricum accesul.
Nu conteaza ca se promite si nu se updateaza siteul de crap. Avem unde mai sta de vorba.
Pana la urma nu mai conteaza nici asta...
Ca prea se sterg mesajele.