C&R propunere

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 27 Oct 2005 09:46

:D adevarat,e o chestie de etica ,dar am o intrebare-ce poti sa faci cu un crap de 10kg :?: -eu zic ca e cam gras si batran si e pacat de el ca sa chinuit sa creasca,mai bine fa o poza si in apa cu el,daca tot vrea nevasta un peste du unul de 2 kg si o sa curete mai putin,in plus e mai gustos :D
la caras nu aplic release,il consider un peste daunator,am avut cazuri multe dupa ce am vislit 1 km sa duc firele,cind m-am pus pe scaun am avut trasatura si surpriza nea carasu+ca mananca icre de crap-al dracu :D

vanghele
junior member

Mesaj de vanghele » 27 Oct 2005 11:23

vlasin florin scrie:dar am o intrebare-ce poti sa faci cu un crap de 10kg?
Pai, de exemplu, ai putea sa-l mananci. Daca e un crap de Dunare sau de Olt e foarte gustos.
vlasin florin scrie:eu zic ca e cam gras si batran si e pacat de el ca sa chinuit sa creasca
Dar tot atat de pacat este sa-l lasam sa se chinuiasca la batranete... gras, obosit, shtirb... mai bine il eutanasiem :D
vlasin florin scrie:am avut cazuri multe dupa ce am vislit 1 km sa duc firele
Le plantezi la un km? Pai dumneata, chiar daca nu prinzi nici un peste, esti cel mai obosit pescar de pe balta.Iti inteleg ura viscerala ce i-o porti carasului.

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 27 Oct 2005 12:31

vlasin florin scrie: la caras nu aplic release,il consider un peste daunator,
si ti se pare normal ca dupa o partida la caras, sa prinzi 10-15 kg si sa il retii pe tot?
oricat de daunator ar fi el, daca il starpim pe tot cum o sa ne mai initiem odraslele viitoare sau actuale in ale pescuitului? acum si eu pescuiesc cu precadere la crap, dar cateodata asa ma apuca doru de o partida la caras, sa vezi pluta aia cum dispare sau se culca...ehe...
in zona bv , daca merg la pescuit si mai iau pe cineva care nu a mai fost niciodata la balta si il pun sa astepte dupa un crap, ii cam cresc urechile si ma mai ia si la batie, dar daca ii pun o varga in mana cu 2 viermusi in carlig si se apuca sa "driluiasca" carasi e virusat pe viatza!
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 27 Oct 2005 12:42

vanghele scrie:
vlasin florin scrie:dar am o intrebare-ce poti sa faci cu un crap de 10kg?
Pai, de exemplu, ai putea sa-l mananci. Daca e un crap de Dunare sau de Olt e foarte gustos.
vlasin florin scrie:eu zic ca e cam gras si batran si e pacat de el ca sa chinuit sa creasca
Dar tot atat de pacat este sa-l lasam sa se chinuiasca la batranete... gras, obosit, shtirb... mai bine il eutanasiem :D
vlasin florin scrie:am avut cazuri multe dupa ce am vislit 1 km sa duc firele
Le plantezi la un km? Pai dumneata, chiar daca nu prinzi nici un peste, esti cel mai obosit pescar de pe balta.Iti inteleg ura viscerala ce i-o porti carasului.
:D pe rind
:D 1-sigur unu de 2 kg e mai bun-sigur :D
2-gras si obosit,stirb si amarat,la dril e mai placut :D
3-eu socotesc ca mai trebuie sa ma si intorc,nu ma opresc pe celalat mal,dar e o idee :D
cu carasii.................fir intins :D :D :D

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 27 Oct 2005 14:41

De ce faci discriminari rasiale, vrei sa te prinda doctorul Asztalos si sa te raporteze la comisia UE-ului :lol:

Nu cred ca exista specii daunatoare si specii "bune". Exista specii cu valoare economica si specii neinsemnate din acest punct de vedere. Exista specii autohtone si specii alohtone (care pot dauna celor autohtone). Exista pescari care prefera crapul, in timp ce altii pescuiesc cu placere la stiuca, lin, oblete.... sau caras.

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 27 Oct 2005 14:49

[]

De ce faci discriminari rasiale, vrei sa te prinda doctorul Asztalos si sa te raporteze la comisia UE-ului :lol:

] :D cine e doctoru sa ma feresc de el :D

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 27 Oct 2005 15:11

Cel care a sesizat comisiile europene in legatura cu scandariile rasiale ale suporterilor romani (Romania-Olanda) si in special de la meciul Steaua-Dinamo (care nu au existat) , deci cel care a adus suspendarea terenului Stelei in cupa UEFA. Ce sa faca si el daca asta ii este mesaria.

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 28 Oct 2005 08:14

XquiZZiT scrie:
si ti se pare normal ca dupa o partida la caras, sa prinzi 10-15 kg si sa il retii pe tot?
oricat de daunator ar fi el, daca il starpim pe tot cum o sa ne mai initiem odraslele viitoare sau actuale in ale pescuitului? acum si eu pescuiesc cu precadere la crap, dar cateodata asa ma apuca doru de o partida la caras, sa vezi pluta aia cum dispare sau se culca...ehe...
in zona bv , daca merg la pescuit si mai iau pe cineva care nu a mai fost niciodata la balta si il pun sa astepte dupa un crap, ii cam cresc urechile si ma mai ia si la batie, dar daca ii pun o varga in mana cu 2 viermusi in carlig si se apuca sa "driluiasca" carasi e virusat pe viatza!
:D
la o partida de crap nu am prins niciodata mai mult de 5-6 carasi,deci stai linistit,balta e la fel de frumoasa si fara ei,dar fara 5-6 crapi...... :D
fir intins

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 28 Oct 2005 10:45

Sa traiesti Vlasine , asta ultima mi-a placut enorm , cat despre celelalte scrise de parteneri de discutie am vazut o oarecare tenta de misto de care m-am cam saturat .
Mai lasati fratilor carasii si hai sa vorbim ceva interesant despre crapi , daca e vorba de carasi intrati pe CARAS.ro :lol: :lol: