In primul rand am incercat sa vad in ce pot dizolva praful. Cum ma asteptam apa nu a fost un bun solvent si nu cred ca s-a intamplat nimic de luat in seama (reactie). Am pus apa calduta, parca s-a dizolvat mai bine dar din nou nu am observat sau nu am stiut ce sa observ. Am incercat si "zeama" de ficat, eu folosind de cateva ori ficat crud in mix (poate are loc vreo reactie).
Lipsa de timp a facut sa renunt la joaca asta si cu prima ocazie am pus un varf de cutit din praful "miraculos" la 1kg de mix. Nu stiu ce contine faimosul mix activator Mainline Activ-8 dar al meu era format din: faina de peste, caseinat+lapte praf, seminte de pasari,gris, faina de soia, praf de ficat.
Am fiert boiliesurile cam 60 de secunde (erau de 14mm),le-am uscat si pus in saci pentru a le folosi proaspete (ziua urmatoare). Cei de la Mainline nici macar nu specifica cat trebuie sa le fierbi atunci cand folosesti produse active-8 deci nu cred ca s-au distrus prea multe enzime.
Pe balta le-am mai umezit (pe toata perioada partidei) cu ceva Nutramino + ulei de somon + apa (fara aroma in dip).
Un experiment de pe urma caruia nu poti tage nici o concluzie.
Caaron, daca ai experimenta asa ceva, si sunt convins ca ai incercat, cum ai procedat. Ce ingrediente "miraculoase" ai incercat si mai ales ai avut rezultate?