Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
fisherking
- member
-
Si eu am votat 80%. Este stiut faptul ca crapii prefera anumite zone ale unui lac, in functie de care isi stabilesc si traseele zilnice. Astfel, e logic ca ai mai mari sanse sa prinzi intr-un loc caracterizat de o densitate mare de crapi, de-a lungul unei zile. Cred ca mai toti cei care scriu pe acest forum au avut experienta incercarii de a forma un vad, pe un loc care nu spunea mai nimic, exclusiv prin nadire. Se stie ca asta poate dura mult mai mult decat ne imaginam, atunci cand am plecat de acasa.
Pe de alta parte, acesti 80% asupra carora cei mai multi au cazut de acord, pot deveni 100%, in cazul in care pescarul aduce cu sine o strategie eficienta si o nada de calitate, sau pot scadea spre 0%, in situatia in care omul respectiv este prost inspirat, sau, de ce sa nu o spunem, ageamiu, ca mine
Fir intinsssssssss!!!!!
-
Moose_master
- member
In ceea ce priveste chestiunea topicului este si parerea mea ca 80 este un procent decent si realistic in favoarea locului, restul este al tau(de buzunar).
Despre Paisley, Vlad a pus bine punctul si anume nu a castigat la toate concursurile, insa baiatul se baga numai acolo unde este vorba despre bani foarte multi. "The best for the best" cum zice americanul. De pescuit stie, n-ai ce-i zice, insa despre bani cred ca stie si mai multe.
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
-
adigogo
- member
Vlad intotdeauna pune bine punctul pe "I". Erau niste amanunte pe care nu le stiam...Asta e, cand te ocupi de vanzari ai senzatia ca esti inconjurat de salesmen la tot pasul...Paranoia, nu alta

-
florin plesu
- member
-
de ce omitem ca paisley face echipa cu steve briggs care nu e nici pe departe ageamiu! cum se poate ca toate meritele sa i se atribuie doar lui tim! shtiu ca steve a crescut in umbra batranului dar se prea poate ca elevul sa-si intreaca maestrul, nu?
-
cristiss
- junior member
-
parerea mea ca locul reprezinta 80% din reusita unei partide de pescuit. restul 10% depinde de peste daca mananca sau nu si 10% de dibacie. insa ma refer la loc nu neaparat la unul fizic ci locul unde sunt pestii in timpul cand pescuim. de multe ori un loc prinzator ceva timp 1-2-3 zile/ saptamani chiar poate sa fie un esec total la alta partida. asadar parerea mea ca definitia locului este: sufrageria pestelui. nu neaparat "intre aia 2 pomi am prins la peste..." daca-i dai in sufragerie i-ai rupt capu' daca dai la baie si nu are chef sa se duca pe acolo "la revedere" peste. plus ca nu de putine ori mi s-a intamplat ca pe acelasi "loc" sa prind acum peste si peste o sapt. sa fie numai puiet pe locul respectiv. La fel cred ca depinde mult si de sa zicem toanele pestelui. poate sa fie acolo da' sa nu vrea sa manance si sa sara in locul unde ai lansat - sa te ia putin la misto de-ti vine sa rupi betele pe genunchi.
-
Ovidiu Georgian
- new member
-
Locul are o importanta foarte mare (inclin sa-I accord un procent de 90%)
Marea greutate vine de la faptul ca este foarte
Greu sa definesti locul de pescuit in mod static. Acest loc este
Mai degraba o comuniune de parametrii variabili si in mica masura reproductibili
100 % in acelasi timp.
Este ceva ca in domeniul chimiei: ai un numar de aceleasi elemente pe care le
Combini, dar in functie de proportii rezulta produse diferite.
Sunt frecvente cazurile cand nu mai recunoastem un loc de la o partida de pescuit
La alta , mai mult, insa, competitiile de pescuit ne arata ca infatisarea unui loc
Se poate schimba de la o zi la alta. In sens ivers, locul poate sa-si recapete relativ
Repede chipul initial sau poate sa ramana de nerecunoscut mai mult timp.