Cobra

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cipica
member

cobra

Mesaj de cipica » 17 Feb 2007 04:11

a mea are o chinga cu care se prinde de mana. si inca o chestie...eu nadesc numai cu 2 maini asa ca e cam greu sa o scap din mana

DAN LUPU
junior member

Re: cobra

Mesaj de DAN LUPU » 17 Feb 2007 09:19

[quote="cipica"]a mea are o chinga cu care se prinde de mana. si inca o chestie...eu nadesc numai cu 2 maini asa ca e cam greu sa o scap din mana[/quote]
Apropo de chinga, a mea s-a rupt dar sa-ti zic una draguta rau; daca scapi cobra din mana cand nadesti doar cu o singura mana avand chinga pusa, e foarte probabil sa te nimereasca undeva :oops: tinand cont de miscarea circulara care o faci cand arunci, depinde si de stilul fiecaruia - asta tot de la pescari care dau cu cele din aluminiu o stiu, e drept nu am patit-o personal, dar prefer sa raman fara cobra decat fara co.... :D. Iar de dat cu 2 maini mi se pare la fel de greu ca si cum ai manca cu 2 maini, in plus cand dai cu o mana si esti meserias dai si 1 pe secunda la distante mai mari si e alta senzatia; eu spun cu mana pe inima ca sunt dependent de cobra, am iesit o data pe bloc sa dau un pumn de bile ca nu mai rezistam.

Scrie răspuns