da ma smecherilor da a ramas pitonulTilea Gabriel scrie:razvan111272 scrie:reglajul de sensibilitate il ai tu in pantaloni la tine florinevlasin florin scrie:http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... 93e3734b37
400 ron,dar nu au reglaj pe sensibilitate,in schimb au statie,bateria tine la greu,sint fffmultumit .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cred ca sensibilitatea a plecat de multa vreme din zona aia pt. Florin
Avertizori Sert vs. Cormoran
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Vlasin Florin
- maniac
Cum era cu senzorii aia!?
Urmaresc topicul, pentru ca shi pe mine ma intereseaza....asha ca datzi inainte. Altceva, ce se poate lua, cam in aceiashi bani?! Ar fi mai buni decat cei prezentati aici?!
Urmaresc topicul, pentru ca shi pe mine ma intereseaza....asha ca datzi inainte. Altceva, ce se poate lua, cam in aceiashi bani?! Ar fi mai buni decat cei prezentati aici?!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
- radumatica
- veteran
A scosK-Karp-ul ceva senzori pe piata,nu stiu cat de fiabili sunt,ca nu i-am incercat,cert este ca dintre caracteristici putem enumera volum,ton,sensibilitate,carcasa etansa(cauciucata).I-am vazut la Florin Popmaiden scrie:Cum era cu senzorii aia!?![]()
![]()
![]()
![]()
la magazin,si daca-l rugam,sunt convins ca pune si o poza
Si sa nu uit,pretul,era undeva la 78Ron,daca nu ma insel...
Practica , pe balta se face!!!
Asta este alegerea pe care am facut-o eu,este adevarat ca nu au o gramada de posibilitati de setare dar nu asta am cautat,prima impresie este f. buna si sper sa fie si fiabili.maiden scrie:Cum era cu senzorii aia!?![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.subapa.ro/articole/fox-micron-warrior.html

- apetrea adrian
- senior member
Nu functioneaza cu statie modelul acesta,este cel mai simplu,daca vrei cu statie alege un model mai avansat........cat despre prethttp://www.carpio.ro/prod.php?id_cat=14&id_prod=301apetrea adrian scrie:shumi cit ai dat pe ei?functioneaza cu vreo statie de la fox?

-
krockodiluL
- junior member
-
Jean Pescaru
- member
-
catalin_marcu
- junior member
Mi-ar fi placut si mie sa-mi permit Fox, le-am si studiat dar in categoria asta de pret se incadreaza doar Micron Warrior care are doar reglaj de volum....Si eu te sfatuiesc spre FOX.Eu am Micron M de care sunt extrem de multumit.Acum au aparut cei Warrior,care au si un design placut si care cred ca sunt buni (deh...sunt Fox)
Catalin.