Cafenea
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
dangealatu , prea multe avertismente. Impreuna cu dministratorul am decis sa-ti acordam o pauza de o saptamana . La revedere!
Daca peşte nu e, nimic nu e !!! :))
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
Multe sfaturi utile cu privire la forum, si nu numai, găsiţi AICI
este irelevant
dupa ce inveti sa vorbesti civilizat o sa iti recapeti accesul
ai jignit si ai fost suspendat
daca insisti cu alti useri si cu polemici de genul asta fii sigur ca se vor suspenda toti userii
pe acest forum nu se tolereaza userii anonimi pusi pe polemici si jigniri din primele mesaje
daca nu poti sa vorbesti civilizat nu intra pe forum
o sa-ti expire suspendarea si daca te comporti normal nu are nimeni nimic cu tine
dupa ce inveti sa vorbesti civilizat o sa iti recapeti accesul
ai jignit si ai fost suspendat
daca insisti cu alti useri si cu polemici de genul asta fii sigur ca se vor suspenda toti userii
pe acest forum nu se tolereaza userii anonimi pusi pe polemici si jigniri din primele mesaje
daca nu poti sa vorbesti civilizat nu intra pe forum
o sa-ti expire suspendarea si daca te comporti normal nu are nimeni nimic cu tine
-
- junior member
Salut...Sa nu mai deschid un topic aiurea doar pentru o intrebare,intreb aici:deci se pot schimba varfurile intre ele la patru lansete identice?Am un amic care s-a apucat si si-a insirat lansetele pe pat...cat sa dus sa ia ceva din camara,ficasa a schimbat varfurile de la una la alta Acum asta m-a sunat disperat sa ma intrebe cum face sa afle care de unde este eu zic ca nu are nimic,doar la fabrica le imperecheaza care cum apuca.
Elibereaza-l,s-ar putea sa-ti ofere alte emoti in viitor!!!