luati-o p'asta!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Andrei de ce ai asteptat pana acum sa intri pe forumul asta? Si cand ai intrat de ce ai facut-o la modul asta ? Adica puteai sa intri cu o explicatie de genul ultimei tale postari si erai mai demn de respect decat cu un pariu de care nici macar nu te tii?! Eu nu stiu de unde ideea asta cu invidiosii..cei mai multi dintre noi nici nu stim sa facem boiliesuri sau sa facem o montura cu leadcore si ajungem sa fim invidiosi pe voi??!!! E ca si cum ai spune ca esti invidios pe Mutu ca joaca la Chealsea cand tu nu ai facut decat sa joci fotbal in spatele blocului...Eu cred ca problema se gaseste la voi participantii si la cum ati stiut voi sa va comportati! Daca ieseati cu capul sus in orice situatie v-ati fi aflat noi cei de pe margine nu aveam decat sa gasim in voi niste exemple demne de urmat si am fi fost mandri sa ne reprezentati! Dar asa... Voua v-ar place sa va reprezinte Dragomir si Becali in forumul UEFA spre ex (sunt paralel cu fotbalul da' pastia ii stiam scandalagii)?! www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 13:42 de către caaron, modificat 1 dată în total.
-
- new member