cupa campionilor, hobaia

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

roger
member

Mesaj de roger » 22 Iul 2004 16:28

[quote="Val Pangica jr"]Ei bine Hobaia este un lux - dar care isi merita banii .

se leaga totul.ca sa mergi chiar si o data pe an la hobaia , tre sa ai multe.incepand cu scule si teminand cu momeala de..sa zicem 1-2 milioane acolo.credeti ca sunt cazuri in care o persoana face pusculita un an sa-si permita si el o hobaia in concediu si cand vine sorocul se duce ca gica chioru cu undite si pluta din cocean ? eu zic ca nu si cu riscul de a deveni suparator va marturisesc ca se vad clar-sticla cel putin 2 categorii de pescari.aia care au si aia care n-au.v-am mai spus nu ma blazez , suntem in capitalism,e normal sa fie asa.e o tara libera.dar cred ca trebuie spus raspicat asta.
nefericitului caruia i-a fost inoculat microbul si nu are destul($) ii raman baltile navodite de 100k.indiferent la ce nivel de cunostinte teoretice va ajunge nu va depasi "mijlocul plutonului" niciodata.pentru ca "ceilalti" pot sa experimenteze ,pot sa aiba produse pentru care firme ca fox investesc mii de euro(asta o stiu de la adriano).ei vor face tot timpul performanta , in timp ce ceilalti vor stii in cel mai bun caz cum se face dar nu vor putea sa faca niciodata.

si....ca sa fiu on topic..nu vor putea merge la un concurs de 1000 de euro.
p.s.manifest aceiasi curiozitate in legatura cu nr de echipe care se vor inscrie.
p.p.s.s-ar putea sa fie doar o coincidenta dar mi se pare ca toti cei care sunt pescari de xxx , au afaceri in domeniu..recent am aflat ca andrei vladeanu de la senzor si-a deschis un magazin de profil.ii doresc succes in afaceri si fir intins pe balta.sa fie asta solutia ? sa devenim mici intreprinzatori .... :-)

roger
member

Mesaj de roger » 22 Iul 2004 16:55

si va mai intreb ceva.daca am salariul 3 mil pe luna,ce mulinete imi recomandati,ce atractant si ce base mix ?

sunt pescar si nu o sa renunt la pasiunea mea.dar daca stiu sigur ca de multe ori ma uit cu nasul lipit prin geam la chestii "yummy" de ce sa accept sa mi se spuna ca albul e negru si invers.

ba e scump si e de fite !

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 22 Iul 2004 17:33

Nu vreau sa fac reclama aiurea - dar intra pe site la mine si vezi mixuri la 200-300 mii - bune !!!!!!!!!!!! cu care pescuiesc si eu . Te mai costa ceva si la vreo 350 mii ai kg de boiles facut gata . Ce dracu - 350.000 costa 1 cartus de tigari ???!!! Are si Iliuta o gramada de produse de 100-200 mii de lei pentru porumb - boilies samd - foarte bune si ele . Doi oamenii iti ofera ceva simplu ieftin si cu care ei pescuiesc . Incearca si vezi dupa aia unde sunt banii aia multi de care tot vorbesti

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 22 Iul 2004 17:39

Si tocmai tu ziceai mai sus ca e "scumput dar nu inaccesibil". Chiar am vrut sa ma iau de viata ta un pic :-) dar am zis ca ai scris-o intr-un moment de inconstienta si ca nu ar trebui sa te sanctionez... Si pana la urma asa a fost... :lol: :lol: :lol:
Pai mai Roger in momentul de fata chiar daca unii isi pemit scule de 100$/bucata (sa zicem) nu inseamna ca le stau la indemana 1000 pentru participare si inca vreo 500 pentru pregatire (pe putin).
Daca ar fi sa gandim asa cum o faci tu am putea spune ca un BMW e scumput dar nu inaccesibil.... :wink:
Salutari din Miami

roger
member

Mesaj de roger » 22 Iul 2004 18:01

era o nevinovata ironie pt dl pangica..sunt cuvintele dumnealui 100%..spuse intr-un context asemanator..
parerea mea e cea din ultimul post..
oameni buni va doresc all the best ,sa auziti cat mai des bip ,bip ,bipppppppp(tot de la adriano).eu am devenit discipolul lui gica chioru.am citit ce a scris pe forum si cred ca azi as avea ce invata de la el.si de la ceilalti(maine) - cand o sa fie mai multi techini la punga.

va multumesc domnilor pt ca aveti rabdare sa dati sfaturi vulgului.eu va asigur ca sunt f.atent la tot ceea ce se discuta si incerc sa cern discutiile in asa fel incat sa ramana informatie in stare pura.multumesc inca o data.

Daniel Costache
veteran

Mesaj de Daniel Costache » 22 Iul 2004 18:07

Acum nu te supara te rog :D
Salutari din Miami

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 22 Iul 2004 21:42

salutare la toata lumea

cupa campionilor de la hobaia nu este adresata doar campionilor ci si tuturor celor ce doresc sa se "masoare" cu acestia.

taxa este mare intr-adevar, asta pentru ca si premiile sunt mari si locurile putine, stiu ca nu multi isi permit sa participe la acest concurs dar cred ca sunt 40 de echipe in romania care pot/vor/au timp si vor participa la acest concurs. unele echipe au sponsori in spate asa ca au scapat de grija taxei, cred ca toti cei cu potential pot convinge un sposnor sa-i sustina in participarea la acest concurs.

eu ma voi ocupa de organizarea acestui concurs si sunt convins ca vor fi mai mult de 20 de echipe (pana acum sunt inscrise 12 echipe).
Nu face ce nu-ti place!

dan craciun
junior member

Mesaj de dan craciun » 23 Iul 2004 07:14

Cupa Campionilor de la Hobaia este adresata TUTUROR... CELOR CU BANI.Eu sint convins ca in Romania sint mai mult de 80 de pescari,care, in afara de microbul pescuitului,au si timp si bani.Ce rost are sa discutam de dragul de "a discuta"? (De ce unii au Dacii,iar altii Rolls Royce???)

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Iul 2004 09:58

din punctul meu de vedere ca pescar 3 milioane este o taxa aberanta pentru o balta, si se datoreaza lipsei de competitie in acest domeniu
daca ar exista zeci de balti ca hobaia sau ca sarulesti nu s-ar mai intampla lucrul asta fiti siguri
in alta ordine de idei, fiecare face ce vrea cu business-ul lui, si nimeni nu trebuie condamnat pentru ca are o oferta pe piata, chiar daca este aberanta
mai stiti exemple de lacuri in europa unde costa 100 USD/zi taxa de pescuit ? ca la noi la nimenea

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 23 Iul 2004 10:37

Iliuta : cupa campionilor de la hobaia nu este adresata doar campionilor ci si tuturor celor ce doresc sa se "masoare" cu acestia

Sa fim seriosi Iliuta acuma ca decat sa dau 1000 Euro sa ma masor cu asa zisi campioni mai bine imi iau un rand k-lumea de echipament,cu care sigur voi pesscui cel putin 2 sezoane.

Deci ce preferati 96 ore de pescuit sau ekipament adecvat?

Iliuta tu cand ai pescuit la hobaia ai platit? :wink:

Scrie răspuns