Cum e cu liderul?

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

sebas
member

Mesaj de sebas » 08 Feb 2009 21:29

sorin_barbu38 scrie:nene vesa... nene iorgu... nu vreau sa supar pe absolut nimeni... dar io pan' acusik nu am auzit de asa ceva.. a se folosi la crap... si plus nu vad utilitatea....firul fiind conic ... nu se ingreuneaza la lansare? cu cat e mai usor si mai uniform nu se desfasoara oare mai usor ... reducand acel efect de frana...???!!! :roll:
nea Sorine...exista de cand lumea,daca nu crezi prietenul google iti explica in cateva limbi.
Omul nu vrea sa foloseasca inaintas textil si atunci singura varianta sunt inaintasii de surfcasting. Avand o grosime de 0,60 la un capat si terminand la grosimea egala a firului tau de pe mulineta te ajuta sa dai sa trozneasca batzul fara a rupe firul.
Grosimea mare, parerea ta, nu ingreuneaza cu nimik, pleaca ca din pusca.
Nu peste tot poti folosi textil, mai sunt si balti cu, copaci scufundati.
Se gasesc si in varianta fluorocarbon, ptr. cine intreaba si sa stii ca inaintasul, chiar si textil, s-a inventat tot la pescuitul pe mare, surfcasting si a fost preluat si folosit la carpfishing.
numai bine

filica
veteran

Mesaj de filica » 09 Feb 2009 02:03

unde mai pui ca ultimii doi metri ai inaintasului textil pot sta foarte bine toata iarna in dip,sa se invete cu aroma.O fi bine?

ulvan
senior member

Mesaj de ulvan » 09 Feb 2009 11:11

Mergi pe clasicele PVA(meltex, fir solubil, saculet solubil).
Inaintasul textil nu are calitati absorbante. ;-)

George Iorga
maniac

Mesaj de George Iorga » 09 Feb 2009 11:45

PlopEugen scrie:Deci e ok daca folosesc la un fir de 0,27 ca inaintas un flurocarbon de 0,45-0,50? :-?
Fii amabil ,pescuiesti la distanta sau in agatatura ? Eventual ,specifica un pic natura agataturiilor ! Personal folosesc mono de 0.45-0.55 cand dau intre craci si pietre mari pline de scoici...in rest nu as pune fir mai sus de 0.35 !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!

filica
veteran

Mesaj de filica » 09 Feb 2009 17:39

ulvan scrie:Mergi pe clasicele PVA(meltex, fir solubil, saculet solubil).
care din ele?

ulvan
senior member

Mesaj de ulvan » 09 Feb 2009 21:59

filica scrie:
ulvan scrie:Mergi pe clasicele PVA(meltex, fir solubil, saculet solubil).
care din ele?
Care din ele ce?
Ca daca meltex-ul si firul solubil sunt pentru boliles-uri( de regula intre 2 si 4), saculetul este pentru pelete, mix de seminte, canepa, spartura de boiles etc ;-) .

filica
veteran

Mesaj de filica » 10 Feb 2009 01:19

ati uitat pungutele si banda .ESP LEADCORE DESPENSER,KRISTON SCORE LEADCORE,dipul se incalzeste putin. :mrgreen:

ulvan
senior member

Mesaj de ulvan » 10 Feb 2009 01:47

filica scrie:ati uitat pungutele si banda .ESP LEADCORE DESPENSER,KRISTON SCORE LEADCORE,dipul se incalzeste putin. :mrgreen:
Da e adevarat ca am uitat "pungutele". Numai ca nu prea se folosesc ca nu ajuta in lansare.
In ceea ce priveste banda solubila, cam la ce crezi tu ca m-am referit cand am spus meltex?
A, stiu am gresit ca am folosit denumirea produsului de la kryston.
Promit sa scriu numai in romana. :mrgreen:
Legat de proprietatile unui fir textil cu miez de plumb, cred ca ultimul lucru la care s-au gandit producatorii sunt capacitatile absorbante ale camasii ce imbraca plumbul.
Si raman la parerea ca te complici inutil cu imbibarea in dip.
Poate mai curand in aroma.

ulvan
senior member

Mesaj de ulvan » 10 Feb 2009 01:50

"Poate mai curand in aroma.[/quote]"
Iar asta este un procedeu intalnit cand se pescuieste la porumb. ;-)

filica
veteran

Mesaj de filica » 10 Feb 2009 18:21

ulvan scrie:"Poate mai curand in aroma.
"
Iar asta este un procedeu intalnit cand se pescuieste la porumb. ;-)[/quote]da ,aroma.,porumb.eu le bag in glug,in dip ,in aroma,le las acolo ceva luni cu toate ca nu ma astept sa muste din inaintas inainte de a musca din bile. :mrgreen:

Scrie răspuns