Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
florincj
- senior member
@ Cristi
Ai primit raspunsuri la mulinete , dar la lansete ? Daca si maiden a dat , cautare ' si n-a gasit nimic

, tu vrei sa le vinzi fara sa stii ce ai in mana ? Nu stiu de la ce magazin le-a cumparat si cine le-a recomandat , dar daca nimeni nu stie de ele , ori sunt foarte bune ori sunt chinezarii .
Nr. meu de tel. e 0740061898 , suna-ma si daca vrei poate le facem un test dumineca.
Mai stii , poate-ti dau Chub-urile pe ele

-
CRISTI CJ
- junior member
Mersi Florine as vrea dar nu pot duminica ca lucrez.Lea cumparat de la titan si i lea recomandat nea Pisti asa ca nu stiu ce sa zic.Oricum am hotarat sa le pastrez cel putin pana le incerc.mersi de invitatie si poate candva facem o partida impreuna
FIRE INTINSE
-
florincj
- senior member
I-l cunosc pe Pisti , nu recomanda aiurea.
Partea mai putin buna e ca aproape toata marfa lor e adusa din Suceava , dar asta nu inseamna neaparat ca e un bat rau. Eu am un Dam recomandat de el acum 3 ani si sunt multumit .
Invitatia ramane valabila .
-
CRISTI CJ
- junior member
Ok Florine.Si eu am auzit ca Nea Pisti e ok si in plus am mai cumparat cate una alta de la el si nu am luat plasa.MI-am cumparat o mulineta spro de la el si o folosesc de 2 ani si sunt super multumit de ea.Am fost zilele trecute pe la el si m-am uitat la bete si l-am intrebat ce stie de ele pt ca nu am gasit nimic pe net(nu i-am zis ca le am) si mia spus ca pt lacurile de la noi sunt super.Oricum la pretul pe care il au-200 lei numi fac prea mari sperante.O sa le testez ca sunt in garantie.Cand o sa am timp sa facem o iesire o sa te sun si vb ca poate mai fur si eu cate ceva de la tine.nr meu de tel e 0745390072
FIRE INTINSE
-
florincj
- senior member
Daca scrie , senior member ' sub user , nu inseamna ca sunt as in pescuit.
Nu se pune problema de a , fura ' , s-ar putea sa am eu de invatat de la tine , iar referitor la lacurile de pe la noi ( Cluj )...nu prea exista . Chiar sunt curios cum se comporta lansetele tale . Tot recomandat de Pisti mai am un telescopic de 4,20 , actiune de 170 g pe care-l folosesc pe post de spod . Merge de trazneste !
PS Am primit MP-ul tau , pe week-end-ul viitor avem programat un pescuit. Te sun, daca poti esti bine venit. Dupa aceea urmeaza Sacel , evadarea lui Ghiti din spital

, cupa debutantului si...se cam complica lucrurile !
-
CRISTI CJ
- junior member
din pacate Florine sambata lucrez de la 8 la 20 iar duminica de noapte asa ca nu o sa pot merge desi mie dor de o partida de pescuit dar asta e o sa vina si vremea mea.nu prea ai ce invata de la mine ca doar din 2007 am inceput sa ies din nou la peste dupa o pauza de 10 ani asa ca.........intelegi tu.apropo au fost niste prieteni pe lacurile din zona taga(rosieni,lacu,taga)si nimic ca inca nu sunt dezghetate complet.au fost la rapitori nu crap
FIRE INTINSE
-
CRISTI CJ
- junior member
ai mai iesit pana la urma in weekendul asta florine.cum a mers.a mancat ceva sau inca nu sau nu au pofta de mancare
FIRE INTINSE