"Crap 4EVER"- 10-12 Septebrie -Regulament + Anunt
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- veteran
-
- member
-
- veteran
-
- veteran
Sa mor e belea mare la concursul asta de la Peris . E ziua lui Cristi si i s-a nascut si baiatul si noi o sa orbecaim
. Ar trebuii tinut cont in regulamentul de organizare al unei competitii si de astfel de evenimente ( gen zii de nastere , botez , 10 ani de la casatorie, etc ) pentru ca altfel intrevin frustrari de genul mie imi pui vin cald si nu vad , se topeste gheata pina imi da voie arbirtrul sa ajung la tine in stand , micii sunt arsi , carnea nefacuta , etc
Plus ca apar si scuze de genul - nu am putut prinde peste pentru ca m-a ars stomacul de la mici , ma doare in git de la vinul rece , etc . Si uite asa mai bifam un concurs !!!!
PS - pentru cei care nu ne cunosc - fac precizarea ca realitatea este alta decit cea reliefata aici ! Se va lupta la singe si fara scrupule - dar asta nu ne va impiedica sa ciocnim un paharel pentru feciorul lui Cristi si pentru ziua lui de nastere !!

Plus ca apar si scuze de genul - nu am putut prinde peste pentru ca m-a ars stomacul de la mici , ma doare in git de la vinul rece , etc . Si uite asa mai bifam un concurs !!!!

PS - pentru cei care nu ne cunosc - fac precizarea ca realitatea este alta decit cea reliefata aici ! Se va lupta la singe si fara scrupule - dar asta nu ne va impiedica sa ciocnim un paharel pentru feciorul lui Cristi si pentru ziua lui de nastere !!