PS Iar despre amenintari, vorbim pe privat cat vrei. Dar vezi ca forumurile nu sunt camp de lupta fizica, iar eu nu sunt prietenul tau Mosharu ca sa iti permit glume.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Nu era vorba de nicio amenintare,ma refeream la faptul ca o sa-ti raspund cu aceeasi moneda desi pana acum te-am ignorat.vladut mateianu scrie:Daca eu sunt un no name, tu ce mai esti....? Cei ce au vrut sa inteleaga au inteles mesajul. Ptr. oameni ca tine insa nu exista scapare... De aceea nici nu mai continuu acest subiect, consider ca este sub demnitatea mea sa dialoghez cu un bolnav de scenarita.
PS Iar despre amenintari, vorbim pe privat cat vrei. Dar vezi ca forumurile nu sunt camp de lupta fizica, iar eu nu sunt prietenul tau Mosharu ca sa iti permit glume.
Vladut afirmatia despre politai ,este o gafa de dimensiuni colosale.Este o cinste si o onoare sa-i ai prieteni pe Ghiti ,pe Marius sau altii care lucreaza de partea legii si ale caror nume nu le dau aici.pe linga dansii mai am cam vre-o zece prieteni din partea legii si sint toti oameni de pus pe rana .mario_kempes10 scrie:@ Vladutvladut mateianu scrie:@ghita
La asemenea raspuns, nu mai am ce adauga. Poate decat faptul ca ai aratat de sunt militienii asa iubiti de catre popor.....
In primul rand Ghiti NU ESTE POLITIST
In al doilea rand daca ai ceva cu el , sa ai cu el si nu cu meseria lui.
In al treilea rand poti sa stii ce eu SUNT POLITIST si poate mai sunt si alti multi colegi pescari de pe acest forum , si nu ai de unde sa stii daca suntem sau nu iubiti de popor , dar prin postarea ta ne-ai jignit si las la aprecierea ta daca consideri ca meritam scuzele tale.
In fine , eu cred ca aici suntem toti pescari , sau cel putin asa ar trebui sa fie si sa ne respectam reciproc ca oameni civilizati.
Sarbatori fericite tuturor si noul an sa ne aduca mai multa intelegere si cumpatare.
![]()
![]()