Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
mosharu
- maniac
-
tudor oprescu scrie:radutzu scrie:BAIETI AI SA FIM SERIOSI UN PESCAR ISI IA CAPTURA CEAMAI FRUMOASA ACASA

Adevarat, cu nevasta asa am facut. Pestii i-am lasat in locul in care i-am prins.

Tare de tot asta!

-
THL
- junior member
-
E sinistru, dar, din nefericire, e dureros de adevarat!!!!! Suntem - ca natie - niste tembeli care ne batem joc de toate frumusetile date de Dumnezeu...
-
alex24
- senior member
THL scrie:@ zenhor
Excelenta ideea, multumim pentru ea, incepand chiar din emisiunea de duminica, 7 martie, vom avea o rubrica de tip concurs unde vom premia si vom prezenta eliberari. Castigatorii vor aparea si in revista "Superpescar", mai multe amanunte in emisiunea noastra de duminica!
ati reusit sa face-ti ceva cu filmuletul?

-
tzu_tzu_rel
- junior member
de asta vara...una din multele eliberari...sper sa am si urmasi dupa postul asta cu niste filmulete asemanatoare!
http://www.youtube.com/watch?v=lzgimS-ix7o
nu exista senzatie si bucurie..mai mare ca asta! poate in tigaie !
student in timpul liber
-
THL
- junior member
-
tzu_tzu_rel scrie:de asta vara...una din multele eliberari...sper sa am si urmasi dupa postul asta cu niste filmulete asemanatoare!
Concursul incepe de duminica, 14 martie si va fi facut impreuna cu revista "Superpescar". Asteptam cat mai multe filme si poze de la voi, fiecare film urmand sa fie difuzat in emisiunea noastra.
-
THL
- junior member
-
Am inceput deja concursul de eliberari, gasiti regulamentul pe site-ul revister superpescar, iar materialul poate fi vazut pe site-ul Antenei 2. Inca o data multumiri lui Zenhor pentru idee!