www banatul.eu

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 24 Mai 2007 07:57

Discutii sterile, nu, baieti? ;-) Fiecare din noi am tras si cate o bauta pe balta, chiar daca eu personal nu am deranjat pe nimeni (sper!!!). Si mie-mi plac baltile aerisite, dar daca nu gasim pe aproape ape cu peste mare, ce naiba sa facem?! oricum, felicitari lui kiritzu pt ce-a facut, altii au distrus ce-au gasit, cand a fost vb sa gospodareasca o apa... Pe mine, polemica m-a facut de-a dreptul curios, si zau ca am de gand sa fac o vizita de 24-48 ore pe balta 2 ( daca ma primeste....). Chiar nu am scos peste peste 15+ kile pe o balta mica, si sa-l aduc de aproape. Pare a promite un drill strans iar...provocarea e mare!
Kiritzu: de ce nu incerci sa faci o kestie desteapta pe o balta mai mare, gen Ianova, sau chiar Dumbravita? Carani-ul( nu f mare, dar orisicat...intra 20-30 pescari) am inteles ca zace in paragina. Vadul ( mai ales Dumbravita) e extraordinar, baltile-s aproape ale nimanui si potentialul de a face un Darvari sau Sarulesti al Banatului imens... Vad, din pacate, ca banatenii nostri-s fruncea la discutii, dar cand e vb de peste mare, se duc aiurea, daca nu chiar in miticia :cry:
Crede-ma, ai tot sprijinul nostru, logistic, documentar si...chiar financiar. Nu se fac bani multi din activitatea asta, dar cu putina pricepere si talent, nu ai pierderi si ai constiinta impacata ca ai facut ceva pentru bolnavii de pescuit, si care mai au si timpul limitat.
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 24 Mai 2007 22:00

@ady
uite un link cu primele rezultate la un concurs de crap,pe o balta de crap.............
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic4552.html
standul A2 SI C24 iti spun ceva,nu sint cumva abonatii de pe CORNESTI,maestrii crapului,cei 7 magnifici,cum se autointituleaza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: rezultate beton,1.68 kg si ZERO KG,e cam greu la crap in afara CORNESTIULUI..........balta e mare,pesti e banditi,se lasa greu prinsi :mrgreen:
asta a fost o postare rautacioasa ,recunosc,mea culpa,dar pe viitor poate o sa faci si tu diferenta intre o rautate gratuita si o discutie normala cum am avut noi intotdeauna vis a vis de tine si de cornesti.
la final ce sa zic-important e sa participi,asa acumulezi experienta si mai furi ceva de la pescarii adevarati,descoperi locuri noi si intelegi ca pescuitul la crap e uneori sport extrem in afara cornestiului.
fir intins.

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 25 Mai 2007 05:53

Esti rau, Florine ;-) ! Eu, cel putin ii admir ca s-au dus pana acolo. Asa cum zici, important e sa participi, ai enorm de multe de invatat de la cei cu experienta. Nici o apa nu seamana cu celelalte, iar experienta de pe una poate fi o piatra de moara legata de picior pe alta balta... Oricum, nimeni nu s-a nascut filozof, dar cum ziceam, important e sa vrei sa inveti.
Cu toate ca nu-i cunosc personal pe baieti, le tin pumnii si-i invidiez ca-s acolo, pe balta, iar eu frec menta in fata tastaturii :evil:
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 25 Mai 2007 09:09

@teacher64
stiu,si am recunoscut ca am facut o postare rautacioasa ca sa vada si ady cum arata una.............

kiritzu_z
new member

concurs

Mesaj de kiritzu_z » 25 Mai 2007 10:33

hehe . itzi dau informatii daca vrei. se prinde crap de 700 gr!!! rar 1.3 kg si concurentzii dau la momitor cu un cirlig mic si porumb de conserva!!! ca sa puncteze ...cornestii dau pe bile si au avut 7 crapi mari ratati din cauza ca pe standul lor la 5-6 m de mal ii un zid de agataturi .dar de ieri dupa-masa prind puternic .astept rezulatul final.si legat de postari rautaciose am avut parte de ele . nu ma deranjeaza cind zici ca balta e mica , ca stiu ca e, dar nici "apa de ploaie'' si " unde vadul ii cit cornestiul" "60/120" postate pe tot ce inseamna forum de pescuit cind balta are aproape 4 ha si venind de la oameni pe care ii invit de 2 ani pe gratis si la un gratar ..........Pur si simplu va bateatzi joc de munca si de efortul meu . Asta va fi ultima mea postare legata de subiectul acesta .Imi cer scuze de la initiatorul topicului ca m-am lasat antrenat si am deviat subiectul.
Am lucrat 1 an la banatul .Toata stima si respect ptr d-l Popovici care este singurul care face ceva , dintre toate asociatille , ptr pescarul de rind.
fir intins baietzi si daca prindetzi cumva trofee de peste 15 kg si vreti sa le salvati de la tigaie este loc pe Cornesti 2.(platesc bine)
fir intins

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 25 Mai 2007 11:10

@ady
este impresia ta ca noi ne batem joc de munca ta.......am mai spus si in alte rinduri,respectam munca ta si apreciem ce ai facut din cornesti,din pacate tu ai inceput cu controversele si aprecierile la adresa echipei noastre,la ce stim noi in materie de pescuit la crap,in contextul in care nu ai stat cu noi pe apa nici 5 minute,si ai transformat sederea noastra de 12 ore pe cornesti intr-o parodie,in idea in care nimeni nu a prins nimic,ca sa nu imi aduc aminte de fazele cu vislitul si alte markere,iar despre invitatile tale ,iti multumim,dar lasa impresia ca nu am avea bani de o partida de pescuit,cea ce te asigur ca la noi e ultima problema.......
nu mai are rost sa continuam la modul asta,e mai bine sa ne oprim aici si fiecare cu ale lui.
toate cele bune.
ECHIPA CAPRELE.

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 25 Mai 2007 14:10

Asteptam noi rezultate de la concurs :!:

PS: si caseta de care se vorbea mai sus ......