Polemica !!!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
patabum
senior member

Mesaj de patabum » 01 Iun 2004 09:13

Bula se apuca de pescuit. Investeste masiv, cumpara cele mai performante scule si poposeste pe malul baltii. Balizeaza, nadeste masiv si se pune pe asteptat. Trec cateva ore. Nici o trasatura. Apare un taran din satul vecin, se uita curios la sculele omului, isi da jos pantalonii si chilotii, ia un par in mana si intra in apa pana la brau. Dupa nici 5 minute, jap, loveste zdravan cu bata in apa, scoate un crap, il arunca pe mal. Dupa alte 5 minute, jap o lovitura, alt crap zboara pe mal. Tot asa, la 5 minute cate un crap. Dupa o ora, Bula, enervat la maxim se apropie de taran si-l intreaba cum reuseste, ca el n-a prins nimic si a facut totul ca la carte.
- Pai e simplu, zice taranul. Ia si matale un par, dezbraca-te pana la brau si intra in apa. Vine pestele, vede "viermisorul", se repede sa-l prinda si tu jap, una cu parul in cap.
Bula, fericit, se dezbraca repede, ia un par si intra in apa. Taranul curios, se uita la el sa vada ce face. La un moment dat taranul striga la Bula:
- Acuma, acuma, da-i cu parul in cap!
Bula, satisfacut:
- Mai lasa-l un pic! :lol:

Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 01 Iun 2004 09:15

Sau
Intr o seara la un birt erau doua gagici care stateau la o birfa ( ca intre fete) din sprit in sprit se fac praf si pleaca spre casa.In drum trec pe linga un cimitir si ca la bautura le vine sa se pise; intra in cimitir ,rezolva problem ,la iesire una o intreaba pe cealalta:
- Ma tu cu ce te ai sters?Ca io m am rezolvat cu chilotii si i am aruncat.
- Ma io nu am fost asa orientata si am luat o coroana,mi am cerut scuze si..asta e.
A doua zi barbatii la birt:
- Ba sa vezi ce am patit aseara cu otreapa de nevasta mea: a venit acasa beata manga si fara chiloti pe ea.
-Aaaa stai ba ca asta nu e nimic aseara nevasta mea a venit acasa beata praf si din c.r. ii atirna o panglica pe care scria "Fratii Popescu nu te vor uita niciodata" :D
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 01 Iun 2004 09:22

O vrabie zbura mandra nevoie mare pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Din spate vine cu mare viteza un BMW, vrabia nu-l aude si este izbita in plin de masina. Soferul, milos, coboara sa vada daca o mai poate salva. Constata ca vrabia nu murise, era doar ametita, asa ca o inveleste intr-o paturica si o baga in portbagaj. Acasa o pune intr-o colivie cu apa si putina paine. Dupa un timp, vrabia, ametita inca de socul izbiturii, deschide ochii si priveste in jur nedumerita. Vede gratiile coliviei, painea si apa.
- Baga..-as! Sa vezi ca l-am omorat pe ala cu BMW-ul!

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 01 Iun 2004 09:25

O blonda cu Ferrari mergea pe autostrada cu 19 km la ora. O opreste un politist:
- Domnisoara, de ce mergeti pe autostrada doar cu 19 km la ora?
Blonda: Pai daca asa scrie pe indicatoare! A 19 !!!
Politistul: Pai nu... aia e autostrada. A de la autostrada... si 19 de la nr. autostrazii.
Blonda: A... gata,
am inteles.
Politistul: Dar domnisoara
din dreapta... De ce e asa
galbena la fata?
Blonda: Asa e de cand am iesit de pe A 320

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 01 Iun 2004 09:40

Congresul Mondial al Femeilor. In seara fiecarei zile se organizeaza o licitatie de vinuri. In prima seara, francezul:
- Doamnelor si domnisoarelor! Va prezint faimosul vin Chateau Latour! Din soi nobil, crescut pe dealurile Pauillac-ului, strugurii culesi bob cu bob. Doamnelor, daca il bea barbatul, garantat ii creste cu 25%.
Nebunie generala, cumpara fetele cate 10-20 de sticle o data.
A doua seara, spaniolul:
-Doamnelor si domnisoarelor! Din vestitul soi Manto Negro, un vin de colectie cum nu mai gasiti nicaieri in lume! Daca il bea barbatul, garantat ii creste cu minim 50%.
Isterie generala, se vand cate 100 de sticle o data.
A treia seara, olteanul:
- Doamnelor, va prezint zaibarul pandurilor. Doamnelor, acest vin este o adevarata nebunie! Crescut in spatele casei, boabele sunt zdrobite cu piciorul de cei mai aprigi barbati din lume. Daca il bea barbatul i-o face ca pepenele!
Sala este pur si simplu innebunita! Femeile cumpara cate 2-3 vagoane de zaibar fiecare.
O americanca, pragmatica de felul ei, intreaba:
- Domnu' oltean, ca pepenele de lunga sau de groasa?
- De dulce, doamna, de dulce... :oops:

Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 01 Iun 2004 09:42

In prima lui zi de munca ,ca angajat la un supermarket un tinar vinde un 4x4, o barca , un set complet de scule de pescuit la crap si inca citeva maruntisuri.Patronul stupefiat de eficienta noului sau angajat il intreaba cum a reusit chiar din prima zi sa faca asemenea vinzare.
Angajatu-Pai nimic mai simplu omu' vroia niste cirlige si l-am intrebat ce vrea sa pescuiasca:mi a raspuns ca se duce la crap si i-am explicat ca pt crap sint necesare anumite scule,i-am spus ca la crap trebuie sa momeasca si ca i ar trebui o barca, ca pt barca i ar trebui o masina puternica ca sa o poata cara...etc.
Patronu-Extraordinar si cind te gindesti ca omu venise doar pt niste amarite de cirlige...
Angajatu-Venise defapt pt tampoane ca nevasta sa era pe ciclu ,dar i am spus ca daca tot e pe ciclu nevasta sa mai bine se duce la pescuit. :D
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 01 Iun 2004 10:01

Dupa un voiaj de aproape 8 luni, un pescador ancoreaza in sfarsit in New York. Capitanul descarca, incaseaz banii pe marfa, imparte salariile si aduna echipajul.
- Aveti mare grija ce faceti! Portul e plin de curve, baruri si tentatii, asa ca va sfatuiesc sa fiti atenti! Ne vedem peste 3 zile!
Multumit ca totul e in regula, debarca, se urca intr-un taxi si cere soferului sa-l duca la Waldorf Astoria. Soferul se uita la el cu mila:
- Nene, e cam scump hotelul ala pentru matale, hai mai bine sa te duc la un motel.
Capitanul insista si ajunge la hotel. Inchiriaza cel mai scump apartament, face o baie sanatoasa si suna la receptie cerand cea mai scumpa curva din New York. In 10 min. bate cineva la usa. Deschide si vede o blonda superba. Nerabdator, dupa atata timp de stat pe mare, o intreaba:
- Ei, cat e o partida de sex oral?
- 500 USD, raspunde blonda.
- Nu-i cam mult? De banii astia pot sa inchiriez 3 curve toata noaptea!
Blonda calma il ia de mana si il duc in fata ferestrei.
- Vezi tu Rolls Royce-ul din fata hotelului? E al meu! Crezi ca daca n-as merita 500 USD as avea o asemenea masina?
Capitanul convins scoate banul si trece la treaba. Extrem de multumit, intreba:
- Dar o partida de sex anal cat face?
- 5000 USD?
- Esti nebuna? De banii astia cumpar un bordel!
Blonda calma il duce in fata ferestrei.
- Vezi tu cartierul asta? E al meu! Crezi ca daca n-as merita 5000 USD as mai avea o asemenea proprietate?
Convins, capitanul plateste si trece la treaba.
Extrem de multumit, dupa un timp o intreaba pe blonda:
- Dar o partida de sex normal cat face?
Calma, blonda il ia de mana si il duce in fata ferestrei.
- Vezi tu orasul asta? Pai nu ar fi tot al meu, daca as fi femeie?

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 01 Iun 2004 10:47

carpkiller scrie:Nu pierdeti vremea oameni buni pe Branesti 4 ca Gica!!!!!
ACOLO NU ESTE PESTE !!!!
:D :D :D :D :D :D :D
Degeaba crede Gica ca a prins ciortanica pe Branesti 4 ca eu nu-l cred!!!
Am vazut cu ochii mei balta secata (adica nu mai era fir de apa) acum un an.Greu de crezut ca balta aia a fost populata cu altceva in afara de OBLETE care musca de rupe la rama bagata cu capul in jos :D :D :D
Putea sa dea gica si cu capsunica ca tot nu prindea nimic acolo decat dc are scule f begoase sa lanseze pana in bazinul 3 unde mai sunt vagi urme de peste.
Omoratorule, iau drept gluma tampeniile de mai sus, altfel......... te trimiteam drept in Dunare, la varsare.

ps. subl imi apartin.
Bai killere, trebuie ca esti un om asa......mai special, nu?

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 01 Iun 2004 11:06

Gica nu pune la suflet ca " asa e unii mai invidiosi " - daca ei nu prind, e clar, nu e peste in balta. In momentul in care prinzi anghile in balta si caras pe dig la mare, rechin la lopata etc (a mai fost un topic pe forum cu capturi ciudate parca ) iti dai seama ca tine si de norocul omului nu numai de stiinta.

Stiu ca ma veti intreba de rechin asa ca va zic de acum sa nu postez de 2 ori:eram patru persoane (am si martori deci ) la scos de rame de mare la Mangalia pe insulita in golfuletul cu apa mica, dotati corespunzator cu cazmale, lopeti etc.Am observat rechinasul la 6-7m de mal, era cam bezmetic ce-i drept, (apa are cam juma de metru pe o distanta de vreo 20 m de la mal).Unul din vecinii mei de bloc n-a ezitat s-a apropiat de el si ... una scurta cu cazmaua si aia a fost - seara am mancat rechin.
PS rechinul de Marea Neagra are cam 1m-1,2m , nu ataca oameni (de obicei fuge cat poate de repede de ei) si foarte rar se apropie de mal.

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 01 Iun 2004 11:20

Andrei Tianu scrie:a mai fost un topic pe forum cu capturi ciudate parca
Eu am prins la Frasinet o broasca testoasa la rama. M-am chinuit vreo 10 minute sa-i scot acul din gura, isi tragea saraca capul in carapace cu un efort criminal. Oricum, a trebuit s-o obosesc, am tinut-o in tensiune :D , pana nu a mai incercat sa-si traga capul inapoi. Am eliberat-o, desi doi jepanisti din zona au vrut sa le-o vand. :evil:

Frati-miu a agatat la pestisor, un animal de balta caruia nu am reusit sa-i descoperim identitatea. (sic) Toti cei din zona ne-am dat cu parerea, de la sobolan la vidra. Animalu', nu pescarii. :D

Andrei, nu este vorba despre cat am prins eu la Branesti, ciortanii respectivi nici nu erau prea mari, dealtfel unul singur a avut peste kil. Este vorba despre faptul ca respectivul poate crede ca sunt in stare sa dau informatii false. Ar trebui sa stie ca de obicei nu dau informatii despre baltile la care merg, nu de alta dar nu-mi place sa merg acolo si sa-mi gasesc locurile ocupate. Totusi, cand mi-a fost cerut sfatul sau o informatie pe privat, am fost receptiv intotdeauna.

Scrie răspuns