Apreciati in Kg
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- member
iarasi io ?
Sincer imi place sa vad pozele altora, sa vad si alti crapi, ca ai mei parca nu sunt asa de frumosi ca ai altora (stiti, cum fac copii cu jucariile).
Glumesc, am balauri destui asa ca voi lua unul bagat proaspat la arhiva.
Luati d-aici :
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... pic_id=753
mentionez ca 37.5 sunt inch si nu centimetri (..... mai nu va mai ganditi la ciortanei ca doar v-am mai spus ca nu fac poze DECAT cu cei egali sau mai mari de 10).
acum sa va vad.....
Stima
Moose
Glumesc, am balauri destui asa ca voi lua unul bagat proaspat la arhiva.
Luati d-aici :
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/album_p ... pic_id=753
mentionez ca 37.5 sunt inch si nu centimetri (..... mai nu va mai ganditi la ciortanei ca doar v-am mai spus ca nu fac poze DECAT cu cei egali sau mai mari de 10).
acum sa va vad.....
Stima
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
-
- member
Nuuuuuu Carproameeeee......
Io nu-s chinez taica, da aia este salteaua mea de primire.... mi-am improvizat si io ce am putut.
Las ca in toamna se duce nevasta-mea in Romania sa-si vada familia si o sa-mi faca plinul cu toate cele de trebuinta.
Pana atunci stau si ei saracii pe folie (de fapt cu aia se impacheteaza obiectele foarte fragile-are o gramada de pernute pline cu aer si pot sa spun ca se sta pe ea chiar comod)
Moose
Io nu-s chinez taica, da aia este salteaua mea de primire.... mi-am improvizat si io ce am putut.
Las ca in toamna se duce nevasta-mea in Romania sa-si vada familia si o sa-mi faca plinul cu toate cele de trebuinta.
Pana atunci stau si ei saracii pe folie (de fapt cu aia se impacheteaza obiectele foarte fragile-are o gramada de pernute pline cu aer si pot sa spun ca se sta pe ea chiar comod)
Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA
-
- member