Echipa Romaniei de Pescuit la Crap

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
micutu
member

Mesaj de micutu » 03 Oct 2004 14:37

felicitari tuturor care au fost in portugalia si multumiri comentatorului care a transmis intr-un ritm fulminant

Boghy
junior member

Mesaj de Boghy » 03 Oct 2004 14:42

Felicitari lotului national.Felicitari lui Vladut si Andrei pt. locul 3.Cu siguranta cel mai bun an al pescuitul competitional din Romania.Felicitari inca o data lotului national.
In cautare de aventura!Fir Intins.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Oct 2004 15:06

In numele baietilor vreau sa multumesc Timisoarei si tuturor celor ce au fost si suferit alaturi de ei.

Baietii se intorc miine seara la ora 23. S-ar cadea sa mergem sa-i intimpinam. Sa le pregatim o intoarcere ca de VICECAMPIONI MONDIALI.
Astept reactii din partea voastra.

GEORGE GRIGORE
member

Mesaj de GEORGE GRIGORE » 03 Oct 2004 15:52

Felicitari baietilor nostri si tuturor celor care i-au sprijinit.

G.G.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Oct 2004 16:06

Au sunat din nou baietii. de data asta era Gogu. Sunt in drum spre hotel. Sunt in culmea fericirii. In seara asta vor sa se imbete.
Mi-au comunicat si rezultatele din sector.
Andrei si Vladut au terminat pe 1 in sectorul B.
Leo si Gogu au terminat pe 2 in sectorul C
Cristi si Sorin au terminat pe 4 in sectorul A.

Sirbii C.M. Au avui 2 locuri 1 si un loc 3.(au cistigat cu 5 puncte.) Noi pe locul secund am avut 7 puncte. Nu e rau. :lol:

Ultima ora cind nu puteam vorbi cu ei, a fost hotaritoare. Leo si Gogu au venit tare si au urcat pe 2. Cristi si Sorin au mai prins si ei un peste si au urcat pe 4, devansindu-i pe Croati.

Si cind te gindesti ca totul a inceput intr-o zi de 13. Era o frumoasa zi de simbate 13 martie, cind citiva "nebuni" la Dirvari incercau sa puna bazele unei noi echipe NATIONALE. Dupa 7 luni intr-o frumoasa zi de toamna, 3 octombrie 2004, noua echipa a Rominiei devine VICECAMPIOANA MONDIALA. Parca a fost un vis frumos. Cred ca inca nu ne dam seama ce performanta au obtinut baietii, am obtinut noi toti.

Multumesc lui dumnezeu ca a fost si Roman.

A fost anul echipelor ROMANESTI. De-acum in colo vom fi respectati, si primiti cu respect in competitiile internationale.

Abia astept pe 12 la Tincabesti sa ma intrec si sa bat VICECAMPIONII LUMII. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Oct 2004 16:22

Imi cer scuze fata de sponsori ca nu i-am amintit pina acum.
In numele baietilor le multumesc c-au fost linga ei, facind posibila asa o performanta. Inca o data MULTUMIRI.

Sa amintim aici si de Aurel Lupsan capitanul Lotului. de Tata Nitu care i-a insotit si sfatuit in Portugalia. Da Radu Silea, De Av.P., De Pescar Modern, de echipele care au participat la selecti si nu in ultimul rind de voi.

Impreuna am realizat o mare performanta.

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 03 Oct 2004 16:25

Ii felicit pe baieti din toata inima!

Multa consideratie pentru cei care au contribuit si au ajutat!
Florin Bolocan

nelu.p
junior member

Mesaj de nelu.p » 03 Oct 2004 20:03

BRAVO BAIETI !!!!!!!!! Am demonstrat lumii intregi ca pescarii de crap din ROMANIA au valoare ! Felicitari tuturor celor care prin participarea lor la selectiile de la Hobaia au reusit ca printr-o competitie de un inalt nivel sa trimita in Portugalia acesti "frumosi nebuni" care au realizat poate ce nici cel mai otimist dintre noi n-a reusit decat sa viseze : suntem VICECAMPIONII planetei la pescuit de crap !!!! Suna frumos nu-i asa?
Acum putem destupa sticlele de sampanie in cinstea lor.
Ii rugam pe cei ce merg sa-i intimpine la aeroport sa-i imbratiseze si sa-i felicite si din partea noastra a celor din provincie care cu gandul am fost tot timpul alaturi de ei
Numai bine
nelu.p

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 03 Oct 2004 21:17

miine la ora 12, cei ce vor sa vina la aeroport, sunt rugati sa vina la magazinul SENZOR pt. a stabili amanununtele.
MULTUMESC.

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 03 Oct 2004 21:39

" Timisorenii au fost tot timpul cu gandul la voi, va felicitam
din tot sufletul pentru extraordinara performanta din Portugalia!
Dorian "

Va rog sa nu fiti suparat pe mine dar in acest moment nu am gasit alta
solutie.
Condamn atitudinea postului TV Antena 1, de ascoate din programul TV,
singura emisiune realizata cu profesionalism de dl. Radu Silea.
Vamultumesc,
Dorian Avramut
adorian@mail.dnttm.ro
Nu face ce nu-ti place!

Scrie răspuns