Echipa Romaniei de Pescuit la Crap
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- veteran
-
- member
-
- veteran
Au sunat din nou baietii. de data asta era Gogu. Sunt in drum spre hotel. Sunt in culmea fericirii. In seara asta vor sa se imbete.
Mi-au comunicat si rezultatele din sector.
Andrei si Vladut au terminat pe 1 in sectorul B.
Leo si Gogu au terminat pe 2 in sectorul C
Cristi si Sorin au terminat pe 4 in sectorul A.
Sirbii C.M. Au avui 2 locuri 1 si un loc 3.(au cistigat cu 5 puncte.) Noi pe locul secund am avut 7 puncte. Nu e rau.
Ultima ora cind nu puteam vorbi cu ei, a fost hotaritoare. Leo si Gogu au venit tare si au urcat pe 2. Cristi si Sorin au mai prins si ei un peste si au urcat pe 4, devansindu-i pe Croati.
Si cind te gindesti ca totul a inceput intr-o zi de 13. Era o frumoasa zi de simbate 13 martie, cind citiva "nebuni" la Dirvari incercau sa puna bazele unei noi echipe NATIONALE. Dupa 7 luni intr-o frumoasa zi de toamna, 3 octombrie 2004, noua echipa a Rominiei devine VICECAMPIOANA MONDIALA. Parca a fost un vis frumos. Cred ca inca nu ne dam seama ce performanta au obtinut baietii, am obtinut noi toti.
Multumesc lui dumnezeu ca a fost si Roman.
A fost anul echipelor ROMANESTI. De-acum in colo vom fi respectati, si primiti cu respect in competitiile internationale.
Abia astept pe 12 la Tincabesti sa ma intrec si sa bat VICECAMPIONII LUMII.

Mi-au comunicat si rezultatele din sector.
Andrei si Vladut au terminat pe 1 in sectorul B.
Leo si Gogu au terminat pe 2 in sectorul C
Cristi si Sorin au terminat pe 4 in sectorul A.
Sirbii C.M. Au avui 2 locuri 1 si un loc 3.(au cistigat cu 5 puncte.) Noi pe locul secund am avut 7 puncte. Nu e rau.

Ultima ora cind nu puteam vorbi cu ei, a fost hotaritoare. Leo si Gogu au venit tare si au urcat pe 2. Cristi si Sorin au mai prins si ei un peste si au urcat pe 4, devansindu-i pe Croati.
Si cind te gindesti ca totul a inceput intr-o zi de 13. Era o frumoasa zi de simbate 13 martie, cind citiva "nebuni" la Dirvari incercau sa puna bazele unei noi echipe NATIONALE. Dupa 7 luni intr-o frumoasa zi de toamna, 3 octombrie 2004, noua echipa a Rominiei devine VICECAMPIOANA MONDIALA. Parca a fost un vis frumos. Cred ca inca nu ne dam seama ce performanta au obtinut baietii, am obtinut noi toti.
Multumesc lui dumnezeu ca a fost si Roman.
A fost anul echipelor ROMANESTI. De-acum in colo vom fi respectati, si primiti cu respect in competitiile internationale.
Abia astept pe 12 la Tincabesti sa ma intrec si sa bat VICECAMPIONII LUMII.

-
- veteran
Imi cer scuze fata de sponsori ca nu i-am amintit pina acum.
In numele baietilor le multumesc c-au fost linga ei, facind posibila asa o performanta. Inca o data MULTUMIRI.
Sa amintim aici si de Aurel Lupsan capitanul Lotului. de Tata Nitu care i-a insotit si sfatuit in Portugalia. Da Radu Silea, De Av.P., De Pescar Modern, de echipele care au participat la selecti si nu in ultimul rind de voi.
Impreuna am realizat o mare performanta.
In numele baietilor le multumesc c-au fost linga ei, facind posibila asa o performanta. Inca o data MULTUMIRI.
Sa amintim aici si de Aurel Lupsan capitanul Lotului. de Tata Nitu care i-a insotit si sfatuit in Portugalia. Da Radu Silea, De Av.P., De Pescar Modern, de echipele care au participat la selecti si nu in ultimul rind de voi.
Impreuna am realizat o mare performanta.
BRAVO BAIETI !!!!!!!!! Am demonstrat lumii intregi ca pescarii de crap din ROMANIA au valoare ! Felicitari tuturor celor care prin participarea lor la selectiile de la Hobaia au reusit ca printr-o competitie de un inalt nivel sa trimita in Portugalia acesti "frumosi nebuni" care au realizat poate ce nici cel mai otimist dintre noi n-a reusit decat sa viseze : suntem VICECAMPIONII planetei la pescuit de crap !!!! Suna frumos nu-i asa?
Acum putem destupa sticlele de sampanie in cinstea lor.
Ii rugam pe cei ce merg sa-i intimpine la aeroport sa-i imbratiseze si sa-i felicite si din partea noastra a celor din provincie care cu gandul am fost tot timpul alaturi de ei
Numai bine
Acum putem destupa sticlele de sampanie in cinstea lor.
Ii rugam pe cei ce merg sa-i intimpine la aeroport sa-i imbratiseze si sa-i felicite si din partea noastra a celor din provincie care cu gandul am fost tot timpul alaturi de ei
Numai bine
nelu.p
-
- veteran
- Iliuta Goean
- maniac
" Timisorenii au fost tot timpul cu gandul la voi, va felicitam
din tot sufletul pentru extraordinara performanta din Portugalia!
Dorian "
Va rog sa nu fiti suparat pe mine dar in acest moment nu am gasit alta
solutie.
Condamn atitudinea postului TV Antena 1, de ascoate din programul TV,
singura emisiune realizata cu profesionalism de dl. Radu Silea.
Vamultumesc,
Dorian Avramut
adorian@mail.dnttm.ro
din tot sufletul pentru extraordinara performanta din Portugalia!
Dorian "
Va rog sa nu fiti suparat pe mine dar in acest moment nu am gasit alta
solutie.
Condamn atitudinea postului TV Antena 1, de ascoate din programul TV,
singura emisiune realizata cu profesionalism de dl. Radu Silea.
Vamultumesc,
Dorian Avramut
adorian@mail.dnttm.ro
Nu face ce nu-ti place!