Cupa Mondiala de la Sarulesti: clasament preluat din Ev. Zil

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Gyorg
new member

Mesaj de Gyorg » 30 Sep 2004 09:39

@iulian staicu

nu stiu de ce ti se pare tendentioasa intrebarea tinand cont ca sunt prieten cu Radu si eram curios ce-a prins el.
Lucian Constantin
Clubul Pescarilor de Rapitor

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 30 Sep 2004 19:31

radu a dat pe locul de sub firele de inalta tensiune, loc destul de curat, defrisat cu ocazia inaltarii retelei. in stanga avea un zin impenetrabil de crengi, era imposibil sa pescuiasca peste el, singura varianta era in lungul lui. pe total radu a avut (conform agendei) 5 trasaturi si 4 pesti scosi, doar o singura taietura si asta tot pe locul din dreapta (unde am mutat toate lansetele in ultima dimineat.

eu am dat pe locul din dreapta loc plin de copaci unde de foarte (foarte, foarte) multe ori o montura aruncata ramanea intepenita din prima in crengi sau radacini. pe total am avut 15 prezentari si 5 pesti scosi.

asa cum am mai spus radu a avut numai teni pe care i-a ridicat in suprafata si i-a drillat ca un maestru pe muchia padurii iar la mine au fost mai mult de jumatate crapi din care numai unul am reusit sa-l trag printre trunchiurile taiate cam la un metru deasupra fundului apei, la teni am avut un raport mai bun, am scapat doar vreo 2.

in continuare prefer sa spun ca ECHIPA a prins 9 pesti pentru ca IMPREUNA am facut totul, de la amestecarea mixului pana la impachetarea de plecare.

am pescuit pe 2 locuri diferite din 2 motive:

1. ambele locuri erau foarte atragatoare si nu ne-am indurat sa renuntam la nici unul.
2. pe nici unul dintre locuri nu se putea pescui optim cu 6 lansete, nu era destul spatiu si orice peste putea sa incurce toate firele ceea ce nu era de dorit.
Nu face ce nu-ti place!

Gyorg
new member

Mesaj de Gyorg » 01 Oct 2004 07:16

Merci pentru raspuns si inca odata felicitari.
Urmatoarea intrebare poate fii: cand mai participati si unde ?
Lucian Constantin

Marian
junior member

Mesaj de Marian » 01 Oct 2004 12:02

Gyorg, mai ales pentru ca esti prieten cu Radu, ce rost are sa umpli forumul cu intrebari care n-au tangenta cu interesul comun ( sau felicitari si altele ... ) , nu puteai sa-l intrebi direct la telefon sau printr-un mesaj privat pe Iliuta ?
Noroc cu Iliuta; a dat pe forum informatiile pe care ar fi trebuit sa le ceri, daca erai curios, dar sub o alta forma.
Scuze daca nu sunt inteles.

Gyorg
new member

Mesaj de Gyorg » 01 Oct 2004 14:08

Prefer sa nu-ti raspund daca ai impresia ca mesajele postate nu sunt de interes comun iar de felicitari nu mai comentez.
Lucian Constantin

Scrie răspuns