monturi crap

Discutii despre echipamente si accesorii pentru pescuitul la crap. Tot aici puteti deschide discutii despre produsele aflate in magazinul online.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 30 Dec 2007 16:40

@carprom

Asta inteleg eu prin mecanica monturi,poate eu gresesc spune tu ce intelegi :?: :roll:

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 30 Dec 2007 17:02

ticu scrie:Ce este ptr tine mecanica buna ? Explicatii :mrgreen:

Aceea rasucire a cirliguluiin momentul care vea sa scuipe,cea ce la un fir rigid explicami tu mie ce mecanica poate avea :?: :mrgreen:[/quote]

La un fir rigid, nu vei avea o bucla in apa, adica este todeauna intins, si asa timpul de autoagatare este f. scurt.
In schimb la un textil, pestele mai are sansa de a scuipa cirligul pina se agata, fiinca este moale

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 30 Dec 2007 17:07

La un fir rigid, nu vei avea o bucla in apa, adica este todeauna intins, si asa timpul de autoagatare este f. scurt.
In schimb la un textil, pestele mai are sansa de a scuipa cirligul pina se agata, fiinca este moale[/quote]

Astata spuneam si eu,nu c-ar avea nustiu ce mecanica dar este anti eject :idea:

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 30 Dec 2007 18:30

Eu folosesc pt.forfac doar fire textile,gen Sufix Blend,sau cu camasa de plastic.Nu spun ca nu sunt bune cele rigide,pot fi mai bune ,dar eu nu am incredere in ele.

a.adrian
member

Mesaj de a.adrian » 30 Dec 2007 18:53

cred ca ar trebui un topic nou sa vedem cine da cu rigide si cine cu moi,io de exemplu sant adept al firelor moi gama kriston 90% restu dau cu IQ
adrian
_________
cand cineva te enerveaza ai nevoie de 42 de muschi sa te incrunti,da`ai nevoie doar de 4 sa intinzi mana si sa-i f...i una .

George-Alexandru
senior member

Mesaj de George-Alexandru » 30 Dec 2007 21:42

rigidul mai are un mare avantaj:nu se incurca in lansare ,pe langa faptul ca e foarte greu de scuipat dupa ce a fost aspirat.totusi zic eu ca rigidul are si el o buba,daca pestele sau sorbul acestuia este intr/un anumit unghi fata de forfat,aceasta rigiditate poate face ca carligul sa nu mai ajunga in gura pestelui din cauza rigiditatii firului.eu am ajuns la concluzia ca perfectiunea este undeva pe la jumatate intre un textil si un mono si solutia am gasito la KRYSTON Quicksilver Gold .
APCR-CS CARPZONE

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 30 Dec 2007 21:52

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ce crede-ti voi, de cite ori au fost cirligele noastre in gura crapului, sau a facut senzorul doar Piep, si nu l-am bagat in seama.
Nu exista Montura perfecta :!:

ticu
Moderator

Mesaj de ticu » 30 Dec 2007 21:53

George-Alexandru scrie:rigidul mai are un mare avantaj:nu se incurca in lansare ,pe langa faptul ca e foarte greu de scuipat dupa ce a fost aspirat.totusi zic eu ca rigidul are si el o buba,daca pestele sau sorbul acestuia este intr/un anumit unghi fata de forfat,aceasta rigiditate poate face ca carligul sa nu mai ajunga in gura pestelui din cauza rigiditatii firului.eu am ajuns la concluzia ca perfectiunea este undeva pe la jumatate intre un textil si un mono si solutia am gasito la KRYSTON Quicksilver Gold .
Asai :idea: :idea: :idea:

neo_new2100
new member

Mesaj de neo_new2100 » 30 Dec 2007 22:59

ce ziceti de montura cu fir Nash Trriga Link?
Imagine
Bubble Float

sebas
member

Mesaj de sebas » 30 Dec 2007 23:04

....
Ultima oară modificat 18 Ian 2008 04:16 de către sebas, modificat 1 dată în total.

Scrie răspuns