Stolnici

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
madalin
member

Mesaj de madalin » 11 Iul 2008 07:42

Salut , da , am un Seat rosu . Azi 11.07.2008 ma duc iar dupa ei :evil: . Am auzit ca au fost niste smecheri de la concurs si din 5 crapi care le-au tras , au putut sa scoata doar 2 . Ceilalti 3 le-au rupt :mrgreen: :mrgreen: :cry:

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 11 Iul 2008 13:47

miine 12.07 vin sa te ajut sa-i scoti :mrgreen: L-as lua si pe mihaitza...pe muntele, dar are program de casa ;-) Sunt chitit pe aia de-au scapat :lol:

madalin
member

Mesaj de madalin » 15 Iul 2008 06:44

Am fost si l-am salutat pe Muntele . La tine la pompe nu am mai ajuns (sorry) . Am fost chiar in fata ta pe cotul 1 si l-am incercat in toate directiile , dar dupa cum se stie , foarte mofturos de data asta . Mai incercam si alta data , normal . Fir intins .

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 15 Iul 2008 15:43

Stiu ca erai acolo, cand am ajuns pe balta te-am vazut cu binoclul, nicaieri n-a tras mai mare de 2 kg...dar deh..sa fim optimisti...de la vreme. Curand tre sa-mi vina barcuta de la timisoara ca o astept de 2 luni si te provoc la o partida..macar avem sanse egale atunci :P Pana una alta...il simt miine noapte pe unu' de peste 16 kg :P

boje
member

Mesaj de boje » 16 Iul 2008 15:18

Vineri pe la pranz ajung si eu pe balta, cred ca vine si Muntele, domnu Mihai, te bagi?
iese o partida belea!
Traiasca mama pestilor!

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 16 Iul 2008 16:20

boje scrie:Vineri pe la pranz ajung si eu pe balta, cred ca vine si Muntele, domnu Mihai, te bagi?
iese o partida belea!
Judeci ca da mai domnul Gabi... lipseste martie din post? am sunat deja sa rezerv 4 locuri pe cotul 2...k am inteles de la Muntele ca vine si tatal tau. Trebuia sa fiu deja pe balta la ora asta insa a intervenit ceva si am lasat-o pe vineri cu voi...pana duminica... Daca o fi tot asa mofturos ca weekendul trecut...e nasol...ne dam la ciortanei la match de nervi... :)

madalin
member

Mesaj de madalin » 17 Iul 2008 06:56

Deci tu ai ocupat toate locurile mai Mihai . Dar m-am strecurat si eu intre voi si cotul 2 . Vineri pe la 18,00 apar si eu . Daca e sa fie bairam nu pot sa lipsesc . Cat despre sanse egale , barcuta poate fi inlocuita de multe alte metode . Stii si tu . Hai sa-i rupem :roll: :lol: . Sa ne vedem cu drag .

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 17 Iul 2008 20:48

madalin scrie:Deci tu ai ocupat toate locurile mai Mihai . Dar m-am strecurat si eu intre voi si cotul 2 . Vineri pe la 18,00 apar si eu . Daca e sa fie bairam nu pot sa lipsesc . Cat despre sanse egale , barcuta poate fi inlocuita de multe alte metode . Stii si tu . Hai sa-i rupem :roll: :lol: . Sa ne vedem cu drag .
Intr-o zi ne enervam si rezervam toata balta nu? :mrgreen: Cred ca ai aflat ca s-a schimbat schimbarea si ca mergem la pompe. Nu stiu in ce masura incape si a 5-a persoana acolo...dar poate ne inghesuim putin avand in vedere ca tu le plantezi si nu ti-ar trebui mult loc sa te insiri :) nu promit insa ca avem loc,ramane sa vedem la fata locului. Mi-a zis Muntele ca ai vrut si tu sa rezervi si ti-a zis dl Stefan ca e ocupat...mie ieri mi-a zis ca nu e, probabil renuntase cine rezervase, nu stiu... Orice ar fi e timp sa-i rupem pe baboi :P

mihai_lavazza
veteran

Mesaj de mihai_lavazza » 20 Iul 2008 11:34

...mmmda... si uite asa l-am rupt...pe somn ...pana cand a inceput ploaia si ne-a trezit, caci senzorii n-au binevoit s-o faca :-) Tzeapa de data asta :D .Dar sa fim optimisti..nu-i asa boje? O singura captura de 6 kg la Muntele e mult prea putin fata de asteptari...s-a pus caldura rau pe el.

boje
member

Mesaj de boje » 21 Iul 2008 15:02

daaa, sigur o sa prindem data viitoare.... cand va fi ea...
Traiasca mama pestilor!

Scrie răspuns