Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Cristi Bolfos
- member
-
Val,eu cred ca ar veni multi dintre cei care au postat dar este normal sa nu se anunte din moment ce nu stiu taxa.
Pt mine unul nu este tot una sa dau 6 mil sau 3 mil.Eu in primul rand nu traiesc din pescuit sau comercializarea diferitelor articole de pescuit,daca as trai din asa ceva as merge indiferent de taxa (motivul cred ca este lesne de inteles).Si pe langa asta exista multi oameni care catiga taxa intr-o luna,recunosc ca si eu ma aflu printre ei.
Daca taxa este de 3 mil eu ma inscriu , daca este de 6 sper macar sa ajung acolo sa intalnesc cativa dintre "clientii mei" (sigur tot cu prietenie )

-
nick h.
- senior member
val nu ar trebui sa fii asa categoric, pai pune la socoteala si deplasarea.
in cazul meu de la satu mare, bani de benzina, cazare, potol, nada, taxa etc.
ar fi o distractie destul de scumputa chiar daca cu un pic de efort poate as reusi.
altceva ma pune insa pe ganduri.
-
carpkiller
- veteran
Cred ca o intalnire intre forumisti este imposibila. O astfel de intalnire nu o sa coste nimic, sau poate taxa, dar este greu sa aduni atata lume pe o singura balta si la o anumita data.
Cat despre concurs.3mil...6 mil....
pt un pasionat tot aia este pt. ca mai este ceva pana in septembrie (pe ce data ?) si poti sa ai timp sa strangi ceva banuti . Eu ma bucur f mult de acest concurs pt. ca este f posibil sa am timp sa vin si este mai ieftin decat toate.
Momentan eu am parte de vreme proasta la mare.
CINE M-A BLESTEMAT ?

-
Dan Cotelici
- veteran
-
@ carpkiller "" (pe ce data ?)
raspunsul il gasesti in subiect
Second BEST is FIRST loser
-
carpkiller
- veteran
@danko
corect!!! sunt eu f neatent! sunt la mare intr-un internet cafe nemernic si incerc cu greu sa fac netul sa mearga....asa de curiozitate ...sa vad ce mai spune lumea pe forum !
-
Marian
- junior member
Pai n-ai si scule de pescuit cu tine ?
Sau n-ai bilet de voie

?
Ca pentru pescuit vremea si locurile sunt excelente.
-
Daniel Costache
- veteran
-
Care sunt locurile alea excelente ca eu nu am reusit in ultima luna sa vad ciortan mai mare de un kil?
Si in plus si acum doua saptamani si azi m-a prin o ploaie ca am zis ca nu mai apuc sa ies la drum asfaltat.
Poate imi dai tu o idee ca eu unul nu stiu pe unde sa mai merg.
Dan
Salutari din Miami
-
Dan Cotelici
- veteran
-
Luni vom avea o sedinta in care vom definitiva regulamentul si taxa de participare.Se pare ca vom merge varianta cu 6 milioane premii in functie de numarul de participanti.Dupa parerea mea nu e mult pentru ocazia de a prinde peste 100 kg de peste si a castiga premii de 70 milioane in conditiile in care pe balta nu intra mai mult de 20 de echipe.
Second BEST is FIRST loser