Salutare,
Sunt pe cale sa achizitionez un cort Nash Hooligun 2, Din pacate nu are schita de instalare. Are careva o schita de instalare, ca nu o gasesc pe net?
Cate cuie si cate tije ar trebui sa aiba?
Nu stiu daca reusesc sa-l instalez in timp util si de asta intreb daca e in regula.
Mersi,
Ovidiu
Schita instalare Cort Nash Hooligun 2
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- tudorgabriel
- veteran
Salut, este cel mai simplu cort de montat, am avut si eu unul, pe fiecare vergea are o culoare, pe cort in locul pe unde se introduce vergeaua are o culoare, tu trebuie sa montezi vergelele astfel incat sa corespunda culorile, simplu, vergeaua maro la "gaura" maro, vergeaua portocalie la "gaura" portocalie
, ai sa vezi cand il cumperi.

Super cort.
Am achizitionat si eu unul pt 2 persoane.
Este imens, are 260cmx230cm, h:150cm
In max 15 min l-am instalat singur.
Are 4 tije: 2 portocalii cele mai lungi care vin in cruce, una galbena care vine din spate in fata si tine aplecatoarea si care este cea mai scurta si una negra care tine winterskinul in partea din fata.
Cuie are vreo 25 buc iar sfori de intindere 9 buc.
Mie unul mi s-a parut extrem de usor de instalat.
Am achizitionat si eu unul pt 2 persoane.
Este imens, are 260cmx230cm, h:150cm
In max 15 min l-am instalat singur.
Are 4 tije: 2 portocalii cele mai lungi care vin in cruce, una galbena care vine din spate in fata si tine aplecatoarea si care este cea mai scurta si una negra care tine winterskinul in partea din fata.
Cuie are vreo 25 buc iar sfori de intindere 9 buc.
Mie unul mi s-a parut extrem de usor de instalat.