Crisan

Intrebari, discutii sau raportari despre locuri de pescuit, rezultate partide, etc

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
mirceaef
veteran

Crisan

Mesaj de mirceaef » 14 Iun 2005 11:20

Stie cineva ceva de zona respectiva ca m-ar bate gandul sa merg cateva zile saptamana viitoare.

Multumesc mult.

valos
junior member

Mesaj de valos » 15 Iun 2005 18:36

Nu am date recente dar poate iti sint de folos, am fost la Crisan acum citiva ani si am stat chiar in camping, stiu ca in spatele campingului era un canal unde se putea pescui caras, ciortan si stiuca mergea bine din barca. Eu am dat undeva linga lacul Iacob, din spatele campingului o luam pe sub stilpii de inalta tensiune vreo 6 km pina ajungeam la canalul Caraorman dupa care faceam stinga inca 2 km si ajungeam la un canal ingust care face legatura intre lacul Iacob si canalul Caraorman, zona buna de pus cortul, am prins ciortat (1-2 kg), somn (1-4 kg) si platica la greu.
Sper sa primesti date mai recente dar daca te hotarasti sa mergi iti doresc vreme frumoasa si fire intinse.

mirceaef
veteran

Mesaj de mirceaef » 16 Iun 2005 12:17

Multumesc mult, Valos, acolo am "ghid" dar cred ca mai rabd o saptamana, sa se mai limpezeasca.

valos
junior member

Mesaj de valos » 16 Iun 2005 18:49

Mircea, sa-mi spui si mie ce ai facut ca anul asta ma bate gindul sa imi improspatez amintirile cu o iesire in Delta.
Fire intinse si "Salvati Delta Dunarii". :wink:

DAN LUPU
junior member

Crisan

Mesaj de DAN LUPU » 10 Aug 2005 14:09

Buna, a mai fost cineva in Zona Crisan, Dunarea Veche recent si cu ce rezultate?

razvan.b
new member

Crisan-delta

Mesaj de razvan.b » 29 Aug 2005 15:43

Am fost in Crisan in perioada 15-21 august 2005.
Am cutreierat canalele si am batut lacurile in cautarea crapului dar fara succes. Pe cursul principal apa era de culoarea cafelei asa ca, dupa doar cateva ore de incercari soldate doar cu plumbi pierduti, am renuntat si ne-am mutat pe canale. Aici, apa un pic mai "decenta" insa plina de bradis si gunoaie care iti ingreunau firele sau motura la fiecare 10-15 minute.

Sa inchei optimist, stiuca a fost cu toane (am stat o zi fara prezentari iar a doua zi in doua ore 8 bucati), somotei enervant de multi si la orice momeala din pacate nu mai mari de 3 kg, caras frumos dar cam rar, platica, rosioara si obleti....bucuria nevestelor!

Plusuri: ciorba de peste, barcagiul de toata isprava, peisajele si.....berea.
Minusuri: apa tulbure, crapi nazurosi si mai ales.....tzantzarii altoiti!

Mare noroc are romanul cu Delta iar Delta mare ghinion cu romanul!

Fir intins!
Salvati ciortanii!!!!

valos
junior member

Mesaj de valos » 29 Aug 2005 18:51

Multam Razvan, am sa merg si eu la Crisan din 16.09 pina in 19.09 sa vedem pina atunci poate se mai limpezesc apele si poate merge mai bine.
Va tin la curent.

vali

Scrie răspuns