Mihesul de Campie
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Mihesul de Campie
Unde este locatia baltii Mihes?
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
se poate merge cu cortul linistit. la han se face un drum in dreapta peste un pod care separa 2 balti si o ia prin sat. dupa vreo 200 m e un drum de tara pe stanga, care duce la o cladire cu multi plopi pe langa ea. acolo e si o parcare buna fiindca e la umbra. parcarea e pe malul baltii care tine de seulia si care are alt proprietar decat piscicola zau. de la parcarea asta e un drum (carare?) printre balta de la mihes, care e pe stanga si seulia care e pe dreapta. mergi inainte, treci peste un podet de beton dupa care o iei la stanga pe langa o linie ferata dezafectata. o sa gasesti locuri de campare pe malul baltii. adancimea maxima a baltii e cam de 1.50-2.50 in functie de nivelul apei. in general se prinde caras la rama, mamaliga, arpacas. la porumb intra bucati mai mari. eu am luat crap de 1 si ceva de la 3 m de mal. e bine sa momesti. merge si la pluta si la fund. la varga am avut o ruptura la 3 metri de mal la fir titan de 0.18, la porumb tinut in tuica. taxa e de 200.000 dar daca sunteti mai multi te poti intelege cu paznicii. in general sa ai cam de toate momelile. ultima data prindeam 5-6 pesti la un fel de momeala, dupa care nu mai tragea si trebuia sa o schimb cu altceva. dupa un timp reveneam la momeala initiala. daca mai vrei detalii, sunt online pana la 15.00 si maine de la 7.00.