pentru pescarii din iasi
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- junior member
pentru pescarii din iasi
salut.
io sunt mai tanar asa si mai mult scriu pe forum in ideia de a cunoaste persoane care sunt inebunite dupa pescuit deoarece io sunt unul din aia si as vrea sa fac iesiri la pescuit,io am prieteni dar nici unul nu e inebunit dupa pescuit si de aceia am apelat aici pa forum.
nu posed autoturism inca de asta mie cel mai ciuda dar nu e problema de bani,cand e vorba de peste fac orice.
merci si fir incordat la toata lumea.
io sunt mai tanar asa si mai mult scriu pe forum in ideia de a cunoaste persoane care sunt inebunite dupa pescuit deoarece io sunt unul din aia si as vrea sa fac iesiri la pescuit,io am prieteni dar nici unul nu e inebunit dupa pescuit si de aceia am apelat aici pa forum.
nu posed autoturism inca de asta mie cel mai ciuda dar nu e problema de bani,cand e vorba de peste fac orice.
merci si fir incordat la toata lumea.
- Daniel Costache
- veteran
-
- junior member
alo?cey cu voi mai?
may bayeti dfar ce ati patit?nu ve inteleg ?io am scris numai pentru iasi,voi ce treaba aveti?ce va bagati in seama.
va rog frumos ,vedetiva de treaba
va rog frumos ,vedetiva de treaba
-
- junior member
Salut ma numesc Dan sunt din iasi si sunt pescar poate nu asa de mare dar totusi pescar!!!!dupa data de 15 iulie 2005 putem sa ne intilnim sa organizam un pescuit abia atunci ajung in Iasi,
,pina atunci pe yahoo la danvolcescu@yahoo.com
Salut pe toata lumea si fir intins pe 2005!!!!1

Salut pe toata lumea si fir intins pe 2005!!!!1

indiferent de cine esti,unde esti si de ce faci TREBUIE SA FII SI SA RAMAI OM
-
- junior member
oki men
ideia era ca vreau sa cunosc si io pescari inebuniti dupa peste si vreau sa organizez iesiri la peste,asat era ideia
salutare!
salut.
ne putem cunoaste la o bere, poate
si mai schimbam o parere, o idee. la noi in judet e cam trist cu pecuitul dar cine persevereaza... stii tu!
sunt sigur ca ne putem aduna chiar bmai multi si absolut convins ca avem ce invata unul de la altul.
nr. mele: 0722/610950 sau 0741/403997.
sau pe net seara la : ionutlivadaru@hotmail.com sau mariusionutlivadaru@yahoo.com.
sa ne-auzim sanatosi!
fir intins!
ne putem cunoaste la o bere, poate

sunt sigur ca ne putem aduna chiar bmai multi si absolut convins ca avem ce invata unul de la altul.
nr. mele: 0722/610950 sau 0741/403997.
sau pe net seara la : ionutlivadaru@hotmail.com sau mariusionutlivadaru@yahoo.com.
sa ne-auzim sanatosi!
fir intins!
pescuit pe prut
salur eu sint vitalie din republica moldova daca obisnuesti sau ai vrea sa esi pe prut am putea sa dicutam
vitalie_jalba@yahoo.com
vitalie_jalba@yahoo.com
zbit'n cotlon